Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

BAM krijgt opdracht in Leidsche Rijn

Gepubliceerd op 6 juni 2019 14:36 | Views: 2.999

BAM 17:39

1,47 -0,02 (-1,54%)

BUNNIK (AFN) - BAM Bouw en Techniek is geselecteerd om in opdracht van de gemeente Utrecht een grootschalig parkeergebouw te realiseren aan het Berlijnplein in Leidsche Rijn Centrum. Het gebouw met een vloeroppervlak van circa 20.500 vierkante meter zal plaats bieden aan 620 voertuigen waarvan 50 voor de P+R. Er werden geen financiële details gemeld.

De parkeergarage en P+R wordt gerealiseerd naast de verkeerstunnel van de A2, in de nabijheid van het trein- en busstation Utrecht Leidsche Rijn. Vanaf de P+R is het eenvoudig overstappen op het OV-netwerk. Het gebouw krijgt drie entrees voor auto’s en wordt vanuit verschillende kanten benaderbaar. De gevel aan het Berlijnplein bevat een hoge plint voor horeca of retail. In totaal kent het gebouw acht parkeerlagen met grote kolomvrije vloervelden.

BAM start in augustus met de uitvoering en de oplevering van het gebouw staat gepland voor het najaar van 2020.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
BAM 100% zegt kopen 7 stemmen

Gerelateerd

BAM Groep Koninklijke

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
1 Post
| Omlaag ↓
1 Post
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare