Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Rode koersen in Azië

Rode koersen in Azië
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) De Aziatische beurzen lieten dinsdag opnieuw rode koersen zien, nadat maandag de meeste indices ook al lager eindigden.

De Japanse Nikkei 225 handelde vanochtend 0,2 procent lager op 33.385 punten, de beurs in Shanghai daalde met 0,1 procent naar 3.029 punten. Ook in Hong Kong noteerde de beurs lager en verloor de hoofdindex 1,1 procent op 17.334 punten. In Korea wist de Kospi 0,8 procent terreinwinst te boeken.

De Chinese economie groeit dit jaar, conform de doelstelling, met 5 procent, zo stelde de People's Bank of China maandagavond in een monetaire kwartaalupdate.

De handel is verder vrij rustig vanochtend, zonder veel grote uitslagen. Er was weinig richtinggevend nieuws vanuit de VS en ook in Europa lijkt het matte sentiment vooralsnog aan te houden en stevenen we af op een min of meer vlakke opening.

Bron: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

1 Post
| Omlaag ↓
1 Post
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links