Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

'Operationeel verlies Air France-KLM groter dan verwacht'

'Operationeel verlies Air France-KLM groter dan verwacht'
Beeld: KLM

(ABM FN-Dow Jones) Air France-KLM heeft in het eerste kwartaal van dit jaar de omzet iets hoger zien uitvallen dan verwacht, terwijl het operationeel verlies ook groter is dan verwacht. Dit concludeerde analist Alex Irving van Bernstein vrijdag.

Air France-KLM boekte afgelopen kwartaal een nettoverlies van 344 miljoen, hetgeen minder is dan het verlies van 552 miljoen euro een jaar eerder. Het operationeel verlies nam af van 350 tot 306 miljoen euro.

Bernstein merkte op dat daarmee het nettoverlies 1,2 procent en het operationeel verlies 4,1 procent hoger uitvielen dan verwacht. De omzet van 6,33 miljard was fractioneel beter dan de consensusverwachting van 6,32 miljard euro.

Het aandeel Air France-KLM steeg vrijdagochtend met 0,6 procent tot 1,50 euro.

Bron: ABM Financial News


ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Air France-KLM 82% zegt verkopen 17 stemmen

Gerelateerd

Reacties

4 Posts
| Omlaag ↓
 1. forum rang 5 Knife Catcher 5 mei 2023 11:37
  quote:

  swtimmer schreef op 5 mei 2023 10:36:

  Blifjt allemaal apart. Iedere kist waar ik inzit richting de VS of Azie zit de hele BC gewoon vol. Prijzen zijn ook echt behoorlijk hoger dan voor de Corona. En nog steeds geen winst kunnen maken......
  Netto schuld is per aandeel aanzienlijk; hoeveel rente denk je dat ze betalen. De verliezen die gemaakt zijn in corona-tijd zijn maar ten dele aangevuld door de overheden. Grote aandelenemissies geweest, ook dat geld is "vervluchtigd".
  Nu gaat het weer een klein beetje beter en er worden al weer miljoenen uitgegeven aan bonussen en salarisverhogingen. Aandeelhouder ziet voorlopig niets terug van zijn investering.
4 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Air France-KLM

12,278 22 sep
-0,072 -0,58%
Premium

Waarom Air France-KLM een klassieke value trap is

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Ontdek IEX Premium

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links