Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Gerry Hamstra verlaat Ajax

Gerry Hamstra verlaat Ajax
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) Gerry Hamstra verlaat Ajax per direct. Dit liet de beursgenoteerde voetbalclub maandag weten.

De technisch manager was sinds 1 april 2021 werkzaam bij de club en zijn overeenkomst met Ajax liep door tot en met 30 juni 2024.

"Het is mijn streven om technisch directeur te zijn en hiermee eindverantwoordelijk en die optie is er niet bij Ajax. Dat is voor mij de aanleiding om te besluiten eerder te vertrekken', zei Hamstra in een verklaring.

"Na het vertrek van Marc [Overmars] werd hij samen met Klaas Jan Huntelaar medeverantwoordelijk voor het technisch management. Wij hebben Gerry aangegeven dat we dat anders gaan organiseren. Wij hebben begrip voor zijn keuze en willen hem bedanken voor zijn inzet", aldus algemeen directeur Edwin van der Sar.

Bron: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Ajax 100% zegt verkopen 8 stemmen

Gerelateerd

Reacties

2 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 6 win some... 3 april 2023 12:16
    v/d Sar is inderaad een zwakke bestuurder. Erger voor Ajax zijn de recente aanstellingen van Maurits Hendriks en Pier Eringa. Dit zijn ronduit slechte bestuurders. Dit soort incompetente figuren weet zich altijd weer ergens binnen te werken om na het veroorzaken van een complete chaos weer ergens anders door te gaan met hun destructieve gedrag.
2 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links