Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aanmeldingstermijn fusie DSM en Firmenich verlengd

Aanmeldingstermijn fusie DSM en Firmenich verlengd
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) De aanmeldingstermijn voor de fusie tussen DSM en Firmenich is verlengd. Dit maakten beide partijen maandagochtend bekend.

Aandeelhouders van DSM konden hun aandelen aanvankelijk tot en met 31 januari aanbieden onder het bod, maar deze periode wordt nu verlengd tot minstens 7 maart en uiterlijk 11 april. Reden voor de verlenging is dat beide partijen nog niet de benodigde goedkeuring van toezichthouders hebben gekregen voor hun fusieplannen.

DSM en Firmenich hebben vooralsnog geen zorgen vanuit toezichthouders gezien. Daarom denken beide partijen dat goedkeuring tegen 7 maart haalbaar is. Het enige risico is volgens hen dat dan nog niet de goedkeuring vanuit India binnen is. De toezichthouder is sinds oktober vorig jaar op zoek naar een nieuwe voorzitter. Pas als deze is gevonden, kan een transactie zoals die tussen DSM en Firmenich worden goedgekeurd.

Bron: ABM Financial News


Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
DSM 55% zegt verkopen 11 stemmen

Gerelateerd

Reacties

2 Posts
| Omlaag ↓
  1. steelmouse 23 januari 2023 13:15
    Vwb dat kaalplukken, i.e. slecht zaken doen... vermijd Frankrijk
    Vwb India... praat me er niet van, decennia geleden er een kantoor gevestigd, hadden toen 7 vestigingen in het Verre Oosten, Delhi de enige waar we verlies draaiden en toen de tent hebben gesloten, hopeloos zaken doen, en naar wat ik zo her en der lees/hoor is het nog steeds geen pretje.
2 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

DSM Koninklijke

109,650 10:24
0,000 0,00%
Premium

DSM kan kostenstijging niet helemaal doorberekenen

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Ontdek IEX Premium

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links