Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
Update: Lavide wordt Fair Financing Firm
Beeld: Deutsche Börse AG

Update: Lavide wordt Fair Financing Firm

(ABM FN-Dow Jones) Lavide houdt op 27 december een aandeelhoudersvergadering waarin de lege beurshuls een nieuwe naam moet krijgen en een nieuwe CEO in de persoon van Diede van den Ouden. Dat maakte Lavide dinsdagavond bekend.

Onderdeel van de geplande statutenwijziging is de naamswijziging naar Fair Financing Firm nv of kortweg FFF.

Het bedrijf gaat zich richten op het ondersteunen van andere beursgenoteerde bedrijven, financieel en met advies. Van het resultaat moet 10 procent ten goede komen aan charitatieve instellingen.

Van den Ouden doet dit al vijftien jaar en zal dat na de benoeming volledig ten behoeve van het nieuwe beursfonds gaan doen. Samen met beurshandelaar Martijn Kok, een bestaande grootaandeelhouder van Lavide, is hij de voornaamste nieuwe investeerder.

Op 9 juni werd een investering van 5 miljoen euro door Van den Ouden en een mede-investeerder in de lege beurshuls aangekondigd. Kok bevestigde dinsdag tegen ABM Financial News dat hij met Van den Ouden deelneemt in FFF. 

Lavide hoopte toen nog voor 1 oktober te kunnen vergaderen. Op 27 december zal ook worden gestemd over benoeming van de beoogde commissarissen, A.A. Jullens en J.C Lambregts-Overboom. 

Update: om identiteit mede-investeerder toe te voegen.

Bron: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Lees over dit aandeel ook

  1. Lavide zet grote stap met afronden onboarding door GCP-auditors
  2. Lavide gestart met onboardingsproces OOB-accountant

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Lavide Holding kopen verkopen

60% zegt kopen

5 stemmen

Gerelateerd

Reacties

1 Post
| Omlaag ↓
  1. Henri Nostradamus 7 december 2022 11:26
    Slechte naam en nog slechter plan. 10% vd winst beloven aan charitatieve instellingen is wel heel goedkoop als je bedenkt dat Lavide op zwart zaad zit en al jaren verlies draait. Maar het is een mooie dekmantel voor de bejaarde beurshandelaren die de macht overnemen om nog wat inkomen te vergaren ten koste van de beleggers in dit fonds. Niet voor niets verkoopt Den Ouden zijn gehele belang op 40cent….. Zonder echte activiteiten inbreng is en blijft Lavide een lege huls. Niet aan beginnen! Koop wat gouden muntjes - dat levert vele malen meer op de komende maanden!
    HN
1 Post
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.