Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Sterke groei Ease2pay

Sterke groei Ease2pay
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) Ease2pay heeft in de eerste 5 maanden van dit jaar het aantal transacties hard zien groeien. Dit maakte de onderneming voorbeurs bekend.

Mede dankzij de overname van Involtum groeide het aantal transacties tot en met mei tot bijna 1,7 miljoen. Bij Involtum was de groei 164 procent op jaarbasis en bij de bestaande activiteiten van Ease2pay 65 procent.

"Ease2pay is het jaar sterk begonnen met een forse groei door met name de partnerkanalen. De focus van het management in 2022 ligt op de uitbouw van de organisatie om book-park-charge te bieden. We zijn heel content met deze sterke groei van het aantal transacties op ons activatie- en betaalplatform", zei CEO Gijs van Lookeren Campagne in een toelichting.

Bron: ABM Financial News

Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Ease2pay N.V. 67% zegt kopen 9 stemmen

Gerelateerd

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links