Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

'Groei mogelijk bij B&S ondanks corona'

'Groei mogelijk bij B&S ondanks corona'
Beeld: B&S

(ABM FN-Dow Jones) B&S Group heeft in het eerste kwartaal van dit jaar vermoedelijk de resultaten zien aantrekken, ondanks de coronacrisis. Dit verwacht analist Tijs Hollestelle van ING vrijdag in aanloop naar de kwartaalcijfers van het bedrijf op maandag.

ING mikt op een kwartaalomzet van 420 miljoen euro, wat een stijging op jaarbasis zou betekenen van iets meer dan 6 procent. De consensus, samengesteld door Bloomberg, verwacht een jaaromzet van krap 2 miljard euro, hetgeen dichtbij de ramingen van ING ligt.

Wel denkt Hollestelle dat de coronalockdowns in diverse belangrijke Europese eindmarkten in de eerste weken van dit jaar de vraag naar drank flink heeft geraakt. Daarom blijft ING wat terughoudend in zijn verwachtingen voor het eerste kwartaal.

ING acht op basis van een recente strategie-update van B&S een margestijging van 25 basispunten mogelijk dit jaar bij een omzetgroei van 6,5 procent. De aanhoudende verstoringen in de aanvoerketen en de hogere transportkosten maken het moeilijk om een concrete verwachting voor het jaar uit te spreken, aldus Hollestelle.

ING heeft een koopadvies op B&S met een koersdoel van 12,50 euro. Het aandeel noteerde vrijdag op 6,70 euro.  

Bron: ABM Financial News


Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
B&S Group SA 100% zegt kopen 9 stemmen

Gerelateerd

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

B&S Group SA

5,140 17:35
-0,010 -0,19%
Premium

B&S waarschuwt voor substantiële winstdruk

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Ontdek IEX Premium

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links