Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Onward van start met nieuwe studie

Onward van start met nieuwe studie
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN) Onward Medical heeft maandag de eerste patiënt een ARC implanteerbare pulsgenerator gegeven, waarmee de eerste patiënt is ingeschreven voor het HemON-onderzoek. Dat maakte het medisch technologiebedrijf maandagmiddag bekend.

De implantaten zijn ontworpen om het ruggenmerg te stimuleren om beweging en autonome functie te herstellen bij mensen met ruggenmergletsel en andere aandoeningen die de mobiliteit beïnvloeden. Het HemON-onderzoek richt zich op het evalueren van de veiligheid en de voorlopige werkzaamheid van de ARCIM-therapie om het bloeddrukbeheer en de rompcontrole te verbeteren bij mensen met dwarslaesie die lijden aan orthostatische hypotensie, gekenmerkt door een verzwakkende lage bloeddruk wanneer mensen rechtop zitten, staan of van lichaamshouding veranderen. 

HemON zal in totaal 16 deelnemers inschrijven. De studie wordt uitgevoerd in het Zwitserse Lausanne. 

Bron: ABM Financial News


Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
ONWARD MEDICAL 50% zegt kopen 4 stemmen

Gerelateerd

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links