Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

'Sligro herrijst'

'Sligro herrijst'
Beeld: Sligro Food Group

(ABM FN-Dow Jones) De omzet van Sligro in het eerste kwartaal was veel sterker dan verwacht, met een groeiherstel in vrijwel alle segmenten tot het niveau van voor de coronacrisis. Dit stelt ING donderdag in een rapport.

Sligro sprak van "aantrekkelijke" groei bij Cash & Carry, na een make-over van de winkels, wat ING een positieve verrassing noemt.
 
De analisten van ING verwachten dat de consensusverwachting zal worden opgeschroefd na de kwartaalupdate van vanochtend. 

Het aandeel wordt verhandeld tegen een korting versus sectorgenoten, meldde analist Hans d'Haese van ING, op 8,6 keer de EBITDA en 20 keer de winst per aandeel in 2022. Bij sectorgenoten is dat gemiddeld 13 keer de EBITDA en 28 keer de winst per aandeel.
 
ING heeft een Houden advies en koersdoel van 23,00 euro op het aandeel Sligro. Het aandeel stond donderdag 3,7 procent hoger op 22,55 euro.

Bron: ABM Financial News


Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Sligro 100% zegt verkopen 1 stemmen

Gerelateerd

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Sligro Food Group

18,940 05 aug
+0,160 +0,85%
Premium

Flinke kostenstijgingen bij Sligro

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Ontdek IEX Premium

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links