Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

  • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Video: ASMI stelt niet teleur

Video: ASMI stelt niet teleur
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) ASM International heeft dinsdag aan het begin van zijn beleggersdag niet teleurgesteld. Dit vindt analist Jos Versteeg van InsingerGilissen.

Zowel de omzetverwachting voor 2025 als de opwaarts bijgestelde outlook voor de orderinstroom in het lopende derde kwartaal vallen Versteeg mee. Maar ook de analistenconsensus zit volgens Versteeg momenteel nog een stuk lager.

Versteeg heeft momenteel een koersdoel van 350 euro voor ASMI, maar op basis van de huidige "optimistische verwachtingen" van het bedrijf, vindt de analist dat zijn koersdoel wel omhoog kan.

De koers van ASMI, maar ook die van ASML en Besi, staan deze week flink onder druk. Versteeg wijst erop dat de koersen dan ook al flink gestegen zijn. "Dit zijn aandelen die je in je portefeuille kan hebben en daar rustig in kan laten zitten", vindt Versteeg.

Klik hier voor: ASMI stelt niet teleur

Bron: ABM Financial News

Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
ASMI 100% zegt kopen 5 stemmen

Gerelateerd

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

ASM International

385,200 17:35
+385,200 0,00%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links