Van beleggers
voor beleggers
desktop iconOne Monitor

Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

ING negatiever over AEGON

ING negatiever over AEGON

AMSTERDAM (AFN) - Analisten van ING zijn negatiever geworden over Aegon en hebben het advies voor de verzekeraar verlaagd naar hold, van buy. De marktvorsers wijzen op risico's bij de Amerikaanse tak van Aegon, onder meer doordat meer mensen niet aan hun betalingsverplichtingen kunnen voldoen.

Ook kijken ze naar dividenduitkeringen, die "een belangrijke rol spelen in het verzekerinsguniversum in de Benelux". Over het algemeen lijken verzekeraars klaar om weer dividend uit te gaan betalen, maar er blijft nogal wat onzekerheid door de corona-uitbraak.

ING verlaagde ook het koersdoel voor Aegon naar 3,20 euro. Eerder was dat nog 5 euro. Het aandeel Aegon stond rond 10.30 uur 0,1 procent hoger op 2,93 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Aegon

Gerelateerd

Reacties

8 Posts
| Omlaag ↓
  1. Sjaloom95 10 juni 2020 11:52
    Beste ING, kunnen jullie ook een verkoopadvies geven voor het aandeel ING, met koersdoel €0,50 en junkstatus? Volgens mij is dat ook realistisch voor de komende termijn van ca. 6 maanden. Dan kan ik goedkoop instappen en over een paar jaar genoeg dividend opstrijken. Bij voorbaat dank
8 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Aegon 4,045 15:24
+0,018
+0,45%
 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare