Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Trump verwacht snel herstel Amerikaanse economie

Reacties

14 Posts
| Omlaag ↓
 1. forum rang 7 De amateur 5 juni 2020 17:26
  quote:

  jan de vakman schreef op 5 juni 2020 17:20:


  Als trumpie het veld ruimt en Pence word de ceo van de VS gaat het goed samenwerken vast en zeker prima lukken,de grote kink in de kabel is toevallig oom Donald zelf!!


  Hij laat zich adviseren door iemand de ze letterlijk via Amazon hadden gevonden waar een boek staat wat erg anti china was. (Meeste economen noemden dat boek onzin)
 2. IkWilVanIEXAf 5 juni 2020 17:42
  Jan de vakman schreef op 5 juni 2020 17:20:
  Als trumpie het veld ruimt en Pence word de ceo van de VS gaat het goed samenwerken vast en zeker prima lukken,de grote kink in de kabel is toevallig oom Donald zelf!!
  ***
  Het probleem met de huidige ceo van de VS is zijn gebrek aan sociale vaardigheden. Misschien is dat wel nodig om de boel op te schudden en gelukkig trekt deze president zich niets aan van de vijanden die hij hier mee maakt. Want als de ceo van de VS wel heel sociaal is dan wordt hij door landen als China, Rusland en (helaas ook) de NAVO landen, gewoon in de zeik genomen omdat gemaakte afspraken slechts eenzijdig (door de VS) nagekomen wordt. Dat is een gegeven wat deze landen zichzelf aan kunnen rekenen. Dit is in het verleden een keer te vaak gebeurd.
 3. forum rang 4 createmonnie 5 juni 2020 17:44
  Ik ben Trump wel zat... Vuile marketmaker... Voor de corona hadden de China USA deal wat voor vervelende volatiele dagen zorgden. Nu zijn ecnomie weer mag draaien en corona op de achtergrond, blijft het vervelende mannetje met pepers op de chinezen gooien.
  Het is een prachtige president voor de USA, maar niet voor de wereld... en met de grootste economie van de wereld verwacht je wel meer samenwerking en saamhorigheid.
 4. Franfran1000 5 juni 2020 17:44
  Ach wat maakt het uit, je beste vrienden zijn een geldpers en de fossielen die bepalen welke producten in het mandje voor de inflatieberekening komen. Ik ben de eerste die zal toegeven deze rally compleet gemist te hebben. Het fundament voor de toekomstige economie is m.i. niet bestaand met compleet failliete overheden en een werkloosheid die in bijvoorbeeld de VS nog fors boven die van de kredietcrisis ligt. Daarnaast is het ook nog maar de vraag in hoeverre de particuliere bestedingen gaan herstellen. Ik heb de afgelopen jaren aardig gespaard, maar vraag me steeds meer af wat de daadwerkelijke waarde van dit geld nog is. Ook voelt het zeer slecht om 40 uur per week te moeten buffelen om vervolgens te zien dat geld met biljoenen tegelijk uit het niets wordt gecreëerd. Ik zie dit hele gebeuren met lede ogen aan.
 5. forum rang 8 bp5ah 5 juni 2020 17:47
  quote:

  Gerloh schreef op 5 juni 2020 17:38:


  Onder Trump deden de beurzen het geweldig tot corona roet in het eten gooide. Trump cs. krijgen de economische motor wel weer in de hoogste versnelling. En met de relatie met China komt het vast wel goed! We gaan mooie beursjaren tegemoet, zo is mijn overtuiging.


  Dat gaan dan wel beursjaren worden zonder Trump, want die wordt niet herkozen, en er gaan nog genoeg negatieve economische berichten volgen. Maar misschien kunnen we verder omhoog met de Aex naar 650 of zo ? Hoe dat moet gebeuren ? Geen idee, waarschijnlijk op de fantastische Q2 resultaten die eraan staan te komen. Beware of the financials zeg ik erbij. Die vertrouw ik sinds 2008 voor geen meter meer.
 6. forum rang 9 objectief 5 juni 2020 17:47
  quote:

  ikwilvaniexaf schreef op 5 juni 2020 17:42:


  Het probleem met de huidige ceo van de VS is zijn gebrek aan sociale vaardigheden.


  Als dat het enige minpunt was, dan ook hij nog wel 4 jaar blijven.

  Het hoofdprobleem is dat hij niet verenigd, niet binnen de V.S. en buiten de V.S. al helemaal niet.
  Wil je in het leven verder komen, dan heb je anderen nodig. (en niet door dreiging/dwang)
 7. forum rang 4 MartijnN1932 5 juni 2020 19:45
  Trump verwacht snel herstel,

  Hij verwachtte ook dat er nul doden zouden zijn in Amerika,

  of waren het 10.000 of toch maximaal 30.000
  maar zeker toch maar 65.000

  ze kwamen nooit over de 100.000 want Amerika is toch het beste?

  Ze zijn in 2 zaken het beste, de beurs vol met luchtpompen en alle signalen te verzwijgen

  en het dusdanig verdraaien van de feiten dat Trump volgens zijn aanhangers altijd gelijk heeft.

  allemaal een goed weekend.
  en
 8. Traveler@repair 8 juni 2020 03:23
  Trump is inderdaad een type dat zich uitspreekt. Nieuwsvolgers vergeten nogal eens dat "het nieuws" in handen is van zijn tegenstander. Veel van wat hij doet en zegt wordt niet gepubliceerd. Met Rutte en Co is dat ook precies zo, maar dan andersom. Rutte is wel een puppet . Dat is het verschil. Of had u liever Killary of " Bied maar" Biden ?

14 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare