Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

 • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Trump: handelsgesprekken China gaan goed

WASHINGTON (AFN/RTR/BLOOMBERG) - De handelsgesprekken tussen China en de Verenigde Staten gaan de goede kant op, maar de VS zullen alleen een deal sluiten die goed is voor de Amerikanen. Dat heeft president Donald Trump gezegd.

De gesprekken verlopen "zeer aardig" en "als we een deal sluiten zal het een uitstekende deal worden. Als het geen uitstekende deal is, dan sluit ik hem niet", aldus Trump tegen verslaggevers. De Amerikaanse president zei verder dat Peking veel liever een akkoord wil bereiken dan hij zelf zou willen, omdat de Chinese economie volgens hem zwaar heeft te lijden onder de handelsvete.

Vorige week kwamen er nog berichten dat beide landen afspraken hadden gemaakt over het afbouwen van handelsheffingen. Vrijdag zei Trump dat Washington nog geen afspraken met China heeft gemaakt over het terugschroeven van handelstarieven. Hij zei dat er veel onjuiste berichtgeving is geweest over de zaak.

Reacties

8 Posts
| Omlaag ↓
 1. [verwijderd] 10 november 2019 14:46
  ’Als’; alszijnde niet zeker.. DE deal, die er niet is, die er niet komt is al lang dubbel en dwars ingeprijsd. Loopt hooguit uit op ’we gooien het op een akkoordje’. Lijkt in ieder geval sterk op een buy the rumor sell the fact phenomenon in de maak. Als er al iets mocht komen van een zogenaamde goede deal of (slap) akkoord dan gaan we vast omlaag. Wanneer er helemaal niets komt? Driepuntsgordel vast in rolkooi!
 2. Lamacun 10 november 2019 14:52
  Trump zijn vrienden zijn mogelijk weer put opties aan het inkopen op grote schaal.

  *Over een maand*
  Trump: "It was a tough choice, but I had to say no to this deal. In all respect to Chinese president, great guy, i love him, but America can't accept this offer. We are going to make a great deal. I promise you that."
 3. forum rang 8 Kaviaar 11 november 2019 05:44
  De gesprekken verlopen "zeer aardig" en "als we een deal sluiten zal het een uitstekende deal worden. Als het geen uitstekende deal is, dan sluit ik hem niet", aldus Trump tegen verslaggevers.

  Er komt geen deal, dus wordt er niets gesloten.
  Het is wat gewichtiger als je zegt, als het geen uitstekende deal is, dan sluit ik hem niet.

  De Chinezen wachten op impeachment van Trump. Ze hebben lange adem en laten zich niet krenken door Trump.
8 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links