Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Techbedrijf CM.com stelt beursgang uit

Techbedrijf CM.com stelt beursgang uit

BREDA (AFN) - Technologiebedrijf CM.com stelt zijn beursgang in Amsterdam uit. De onderneming heeft besloten de biedingsperiode, die tot donderdag liep, te verlengen om verder met investeerders in gesprek te kunnen. CM.com wil een aantal potentiële investeerders waarmee het in gesprek is nog de kans geven in te schrijven.

Hoelang de periode wordt verlengd en wanneer de beursgang nu plaatsvindt, maakt het bedrijf de komende dagen bekend. Een woordvoerster denkt dat de biedingsperiode met enkele dagen wordt verlengd.

CM.com zou eigenlijk vrijdag zijn debuut maken op het Damrak. De aandelen van het bedrijf zouden tussen de 15 en 19 euro moeten kosten, waarmee de marktwaarde van het bedrijf op maximaal 337,5 miljoen euro zou uitkomen. CM.com wilde met de beursgang 100 miljoen euro ophalen.

Beoogd commissaris haakt af

Verder maakte het bedrijf bekend dat beoogd commissaris Chris Figee toch afziet van die functie. Figee maakte onlangs de overstap van verzekeraar ASR, waar hij financieel directeur was, naar telecombedrijf KPN. Daar gaat hij dezelfde functie vervullen. Door het afhaken van Figee gaat de raad van commissarissen van CM.com uit vijf leden bestaan.

CM.com verzorgt voor bedrijven de communicatie met hun klanten via berichtendiensten als sms, WhatsApp en Apple-dienst Apple Business Chat waarmee klanten via iMessage kunnen worden benaderd.

Reacties

26 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste | Omlaag ↓
26 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links