Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

'Goed moment om in uitzenders te stappen'

AMSTERDAM (AFN) - Aandelen in uitzendbedrijven zijn in de koersontwikkeling achtergebleven bij de stijging van onder meer de AEX-index en de Britse FTSE. De lage waarderingen in de sector maakt het momenteel aantrekkelijk om de stukken te kopen. Dat schreef ING dinsdag in een analistenrapport.

USG People is het favoriete aandeel van ING, dat daarnaast bij Randstad een ,,aantrekkelijk herwaarderingspotentieel'' ziet. De bank wees er op dat het geleidelijke herstel in de uitzendsector heeft doorgezet in het tweede kwartaal. ,,Vooral in de Benelux gaat het steeds beter. Daarom denken we dat uitzenders uit die regio de wind mee hebben.''

Volgens ING heeft USG People de grootste blootstelling aan de Benelux en is het bedrijf goed vertegenwoordigd in het sterke administratieve segment. ING heeft een koopadvies voor het bedrijf. Randstad ,,maakt waarschijnlijk zijn comeback en zal het vertrouwen in het bedrijf herstellen'', verwacht ING. De uitzender stelde teleur in het vierde kwartaal van 2013 en in het eerste kwartaal van dit jaar. Ook Randstad staat op buy bij ING.

Langere termijn

Brunel is volgens de bank een interessante belegging voor de langere termijn ,,maar op de middellange termijn ontbreekt het het fonds ogenschijnlijk aan momentum. Wij verwachten zwakke cijfers over het tweede kwartaal.'' Het fonds is bovendien ,,niet bijzonder goedkoop.'' Het advies voor Brunel is 'houden'.

USG People sloot maandag op 11,90 euro, Randstad op 40,61 euro en Brunel op 22,60 euro.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

11 Posts
| Omlaag ↓
  1. wijnboer 24 juni 2014 09:29
    De uitzenders zelf roepen al meer dan een maand dat de vraag naar hun diensten toeneemt....En nu de banken (o,a) ING flink hebben ingekocht komen ze eindelijk met het "advies" om in de uitzenders te stappen! De portefeuille managers van de banken zien hun zelfgeredigeerde voorspelling uitkomen en......strijken eind van het jaar weer een mooie bonus op...
11 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links