Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

'Imtech ook opgelicht door Zwitserse tak'

'Imtech ook opgelicht door Zwitserse tak'

AMSTERDAM (AFN) - Directeuren van de Zwitserse Imtech-tak Fritz & Macziol kochten niet alleen ambtenaren om, ze hebben ook hun eigen bedrijf opgelicht. Dat meldde De Telegraaf donderdag, op basis van een intern onderzoek van Imtech waarover de Zwitserse krant Tagesanzeiger bericht.

De directeuren verkochten, zo blijkt uit de interne informatie, hun afgeragde sportwagens voor te veel geld aan Fritz & Macziol. Ook dienden ze op naam van bevriende relaties verschillende spooknota’s in met bedragen die opliepen tot meerdere tonnen. Dat geld staken ze vervolgens in eigen zak.

Een Nederlandse woordvoerder van Imtech wil deze nieuwe feiten tegen De Telegraaf bevestigen noch ontkennen: „Lopende het onderzoek gaat Imtech niet verder op de zaken vooruitlopen. De eerste bevindingen van Imtech bevestigen dat er een niet-zakelijke relatie bestond tussen de voormalige directie van Fritz & Macziol in Zwitserland en bepaalde ambtenaren. Ook is er een belangenconflict vastgesteld waarbij de directie van Fritz & Macziol Schweiz betrokken was''.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

4 Posts
| Omlaag ↓
4 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links