Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Spanje uit recessie

Reacties

12 Posts
| Omlaag ↓
 1. [verwijderd] 23 oktober 2013 11:00
  Die spanjaarden komen er ook niet meer uit ook al zijn ze zogenaamd uit de resessie. Wat een aanduiding trouwens om iets te verbloemen, de mensen aldaar zijn niet arm want zij doen veel klusjes zwart dat is beter dan je blauw betalen aan de staat en banken die deze hebben veroorzaakt.
 2. vulcano 23 oktober 2013 11:14
  het zal hier nooit beter worden!!! wie heeeft in het verleden alles betaald? juist ja de EEG. zonder deze investeringen hadden ze nu niet deze infrastruktuur!!! geloof mij met deze landen komt het nooit goed in de euro!! vroeger konden ze hun munt devalueren, is beter dat de euro word open gebroken!!!
  suc6
 3. [verwijderd] 23 oktober 2013 11:24
  Spanje hangt volledig groggy in de touwen. Dit land kan op eigen kracht binnen de euro niet meer overeind komen. Zonder put optie van de ECB onder de Spaanse staatsobligaties was het land door de kapitaalmarkt allang over de operationele faillissemnjtsrand geduwd.
  www.economie-macht-maatschappij.com/e...
 4. Bas2012 23 oktober 2013 12:09
  quote:

  emmrob schreef op 23 oktober 2013 11:24:

  Spanje hangt volledig groggy in de touwen. Dit land kan op eigen kracht binnen de euro niet meer overeind komen. Zonder put optie van de ECB onder de Spaanse staatsobligaties was het land door de kapitaalmarkt allang over de operationele faillissemnjtsrand geduwd.
  www.economie-macht-maatschappij.com/e...
  Daar heb je die link/site weer. Ja dat is 1 scenario (trek de plug uit de Euro en devalueer de bende) en heerlijk vanuit 1 perspectief geschreven. De laatste alinea is op zijn zachtst gezegd wel erg quasi positief opgeschreven. 'Ontnuchterend' hij bedoelt een extreme overheveling van geld van Noord Europa naar Zuid-Europa, maw devalueren schulden in het zuiden (ten kosten noorden)en zware stijging nieuwe valuta(s) waarde in het Noorden (ook ten kosten noorden)? Dit kan en wellicht door sociale kortzichtige onrust onvermijdelijk maar resulteert alleen maar in een gigantische afboeking welvaart noorden (net als doorgaan Europa dus) en het zuiden is door deze noodoplossing ook geen steek verder want hervormingen zullen dan helemaal nooit doorgevoerd worden. En denk je werkelijk dat na deze puinhoop de oude Europese economische samenwerking nog doorgaat alsof er niets gebeurd is en het pre Euro tijdperk is? Ik geloof er niets van 1 grote failliete inboedel van landen die volledig zich dmv protectionisme gaan terugtrekken (dan is de revival of the 30s in mijn ogen helemaal compleet)
 5. [verwijderd] 23 oktober 2013 14:10
  Welke domoor gelooft - nu - nog steeds in dit soort berichten terwijl er telkens bewijs is dat deze niet gebaseerd zijn op feiten maar op wishfull thinking, dus fantasyverhalen?

  Telkens Hoera blijven roepen heeft nog nooit een wedstrijd gewonnen maar bij politiek en bestuurders is dat geloof levensgroot aanwezig. Wanneer geeft een volk af aan zijn misleiders dat het genoeg is geweest?
 6. Klazien 23 oktober 2013 17:41
  Als je jaren achteruit holt komt de bodem natuurlijk altijd in zicht.
  Lager kan immers niet? Ja als er een gat in de bodem zit..
  Als er dan ff een paar toeristen langskomen is dat meteen in de grafieken te zien.
  Gelijk wordt er gegilt : We zijn uit de recessie!!
  Is dit een kinderprogramma of zoiets?
12 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links