Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Arcelor Mittal TIEN-euro feestje/borrel/bijeenkomst

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
208 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
NewKidInTown
0
quote:

Kerncentrale schreef op 18 mei 2017 om 22:33:


......Het is grappig als je het lijstje van deelnemers ziet dan stel je er iemand bij voor. Rotimani en vrouw dachten mijn man en ik oh dat zijn mensen in de 70, @jagger is een man, Newkidintown een man in de dertig, Huub op het laatste moment ook erbij zou volgens ons een man met een dikke Mercedes zijn.Nog een leuke meneer die spontaan was komen opdagen (mogen er meer doen).
Voda, ook een oudje van dik in de 70.


En het klopte allemaal hahaha.

Ik ook van jou :-)

Al met al een feestje voor herhaling vatbaar. Alleen jammer dat er een aantal verstek liet gaan. En dat de TIEN niet is gehaald, maar dat is gisteren rechtgezet, gelijk maar naar de TWINTIG. Gaat vast wel goed komen, sprak hij optimistisch.

Goed weekend.
Kerncentrale
0
Even een correctie over wat er wel klopte op het leuke feestje: die meneer die spontaan kwam opdagen was/is een leuke man, net als Huub (die zich op het laatste moment melde).

Het was een leuke pluimage door elkaar (ik noem geen namen!) en wel om het volgende: het maakt niet uit of je het wel of niet met elkaar eens bent maar zie de positiviteit van elkaar in en laat het negatieve thuis. Wordt het dankzij het lekkere eten een leuke avond. Aldus deze beschaafde (jonge)dame.;>).
Octavia 2
0
Gelukkig komen we hier in wat rustiger vaarwater en derhalve heb ik jullie ervaringen met het Mittal feestje kunnen lezen. Als ik het zo lees is het een leuke en gezellige boel geweest en voor herhaling vatbaar. Fijn om te vernemen dat het een geslaagd initiatief is geweest.
Octavia 2
0
@voda

Wat vind ik het erg om lezen wat jou overkomen is bij het Mittal feestje, juist jij die het meest enthousiast was over dit initiatief zo jammer. En dan ook nog een dergelijke afstand voor de kat zijn .u. gereisd. Man echt gemeend dit had anders gemoeten, ik zou zeggen een eventuele volgende keer bij een tent in de buurt van jouw woonadres wat jij makkelijk kan bereiken zodat dit niet nog een keer kan gebeuren.
Octavia 2
1
quote:

Voorkennis schreef op 18 mei 2017 om 10:01:


Geen mobiel.....dan ben je compleet wereld vreemd


Wie denk jij te zijn om Voda zo de maat te nemen?
Je zou er juist respect voor moeten hebben dat hij dit open en eerlijk op het forum zet terwijl je dan wel kan verwachten gezien het aantal mafkezen dat hier meent zijn ei te moeten leggen gaat reageren om een manier zoals jij gedaan hebt.
Gelukkig zijn er ook nog mensen die niet de hele godganse dag met dat kl.te ding ik hun hand zitten ongeacht of ze nu in een gezelschap zijn of niet.

Shame on You .
Kerncentrale
0
Octavia reageer toch niet zo heftig op Voorkennis. Zo kwaad is het niet bedoeld. Trouwens de wereld draait volledig op mobiele telefoons. Kijk eens naar immigranten, vluchtelingen. Zie de beelden en mensen zitten contact op te nemen via.... hun mobiele telefoon! Mijn man ergert zich dood als wij ergens zitten op een terras, winkel of aan een tafel en naast ons zit er iemand te telefoneren en kan iedereen meegenieten.
Zelfs wij werden nog gebeld aan het eind van het feestje met een onaangenaam bericht. Hadden wij die telefoon nou maar op stil gezet! Shame on us.
rene l
0
quote:

Kerncentrale schreef op 18 mei 2017 om 22:40:


René,ik klets niet, ik praat!


Kerncentrale, bij ons zeggen we dat iemand die lekker kan kletsen die boel flink aan de praat weet te houden.

Volgens mij is dat prima gelukt, het was gewoon een fantastische avond waar ik goede herinneren aan over gehouden heb.
Wat mij ook opviel was dat er bij niemand ook maar iets van arrogantie te bespeuren was, ook was iederéén normaal gekleed en je voelde je gelijk op je gemak.

Het blijkt maar weer, persoonlijke contacten zijn gewoon veel leuker dan mensen die dag en nacht op hun smartphone staren en tikken.

Na afloop heb ik nog heel lang met Ruud voor het pand lopen te kletsen over de beurs, het was een welkome gast.
Het was inmiddels donker en de Chinees die de deur op slot deed groette ons nog vriendelijk.
Kerncentrale
0
Bij ons zeggen ze juist het 'tegenovergestelde'. Maar vanuit dit gezichtsperspectief geaccepteerd Rene.:-)208 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

ArcelorMittal Meer »

Koers 14,838   Verschil +0,07 (+0,46%)
Laag 14,316   Volume 6.644.745
Hoog 14,866   Gem. Volume 7.890.660
20-nov-19 17:37
label premium

ArcelorMittal: China trekt aan

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Inloggen Ontdek Premium