Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel PostNL Koninklijke AEX:PNL.NL, NL0009739416

  • 1,260 13 mei 2024 17:39
  • +0,004 (+0,32%) Dagrange 1,246 - 1,269
  • 1.215.820 Gem. (3M) 2,2M

Post NL december 2015

2.680 Posts
Pagina: «« 1 ... 117 118 119 120 121 ... 134 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. aad94 30 december 2015 00:09
    Ik zou een overname heel jammer vinden.
    Heb redelijk wat aandelen voor gem 3 euro per stuk gekocht. Voor lange termijn van minimaal 5 jaar en max 10. Periode hiertussen wat dividend mee pakken en uiteindelijk ook leuke koerswinst. PostNL is immers modernste bezorg bedrijf van heel Europa en heeft beste concurrentie positie. Het zijn clichés aan het worden.

    Verkoop PostNL leuk voor de korte termijn jongens, maar was begin oktober niet mijn reden om dit aandeel te kopen. Toen kwam John de Mol erbij, nou leuk allemaal. Ik kocht in januari ook TomTom aandelen, kwam John ook even later aanzetten. Ik ben een beetje uit gejohnt. Leuk voor korte termijn maar daar doe ik het niet voor op mijn 21ste.
  2. [verwijderd] 30 december 2015 07:48
    quote:

    prinszicht schreef op 29 december 2015 23:35:

    Fles wijn en een sigaar verder. Blijft een deceptie. Voor de long bezitters wel te verstaan. Ik gun handelaren en zelfs shorters hun winst. Nobel. Je organiseert Eem Outlook en wordt van achteren beet genomen door John. Iemand die in zijn eentje het bbp een paar procent kan opkrikken. Herna is al tijden stil. Presteert niet. Ook nu moet ze het hebben van een gerucht. Autonoom tik je de 4,75 aan in 2015. En nu in 2 dagen 40 cent van intraday high. De laagste kw van de Amsterdamse beurs. Een volkomen gebrek aan vermogen om aandeelhouders waarde te creëren. Afscheid nemen doe ik niet. Waarom? Veel lager is bijna onmogelijk. Of toch wel. Bij Herna.
    Postnl een aandeel waarin je wel moet handelen. Dividend duurt een eeuwigheid. Met die wetenschap verdien ik nog een beetje. Maar ik las vandaag iets in de Elsevier over de code Tabaksblad en het recht van aandeelhouders. Het wordt tijd dat men daar aan gaat voldoen. Tot die tijd een motie van afkeuring.
    spijtig, je schrijft en onderbouwd op een plezierige manier om te lezen en dan toch zo bitter

    goed , heb wellicht makkelijk praten omdat ik pas ben ingestapt na de melding van JdM en dat was nou toevallig ( voor nu ) tegen de low van 3 euro, had ook anders kunnen zijn, maar het niveau veranderd niet mijn mening.
    Ik zie een bedrijf gesteund door beleggende investeerders, ik zie een mooi opbouwend shortboek, dus er zit zat liquiditeit en volume op het aandeel, ik zie een bedrijf dat haar business model veranderd en ik zie een bedrijf waar de concurrentie oog voor heeft, ik zie een aandeel dat erg aantrekkelijk is voor long te zitten qua risk/reward , met een reuze vangnet onder het aandeel vanwege de lage waardering en de belangstelling en een aandeel dat of door een overname ( snel ) of op eigen kracht, dat gaat wat langer duren 2 @ 3 jaar makkelijk 100% rendement kan geven vanaf dit niveau.

    zie dus geen reden om te klagen en zou dus van zwakte gebruik maken om bij te nemen, dit is een mooi aandeel om in de porto te bezitten voor een iedereen die niet uit is op een quick fix, maar een horizon van 2 @ 3 jaar bereid is te nemen en komt er een Koper dan zullen ze het niet voor 5 euro vd Beurs kunnen plukken, dat is diefstal !, moet er toch echt een 7 voor het getal staan.

    m.i. mooi aandeel om te bezitten voor 2016 onwards.
2.680 Posts
Pagina: «« 1 ... 117 118 119 120 121 ... 134 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Resultaten PostNL nog slechter dan gevreesd, duurdere postzegel geen gamechanger

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links