Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel PostNL Koninklijke AEX:PNL.NL, NL0009739416

  • 1,251 21 mei 2024 16:00
  • -0,019 (-1,50%) Dagrange 1,251 - 1,280
  • 639.317 Gem. (3M) 2,1M

PostNL Oktober 2015

564 Posts
Pagina: «« 1 ... 21 22 23 24 25 ... 29 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 6 prinszicht 22 oktober 2015 17:53
    Puur speculatief! Ik heb er zelf het hardst om gelachen. Maar dat mocht ook wel daar waar ik redelijk verdrietig was over het verloop van de koers. Als er vandaag of morgen geboden wordt, dan verander ik van beroep. Het is nu een hobby.

    Echter, hobby matig en als bovenmatig geïnteresseerde in post irriteer ik mij wel aan Nicco en de zijnen. Niet over het gelijk of ongelijk maar om de zogenaamd toevallige timing van hun berichten. Dat gebeurt misschien met je als je er je beroep van maakt en ziet dat je er net zo vaak naast zit als de rest!
  2. forum rang 6 prinszicht 22 oktober 2015 22:37
    Vandaag was een uit het boekje. Gisteren aangegeven dat we vandaag in het rood moesten eindigen. Dit duidt op een samenspel tussen groot aandeelhouders en partijen die de koers drukken. Het mooie was het herstel en daarmee de beperking van het verlies. Morgenochtend eerst rood en daarna pakken we door.

    Volgende week wordt het echt interessant. Vooruitlopend op de cijfers gaat er grhandeld worden. Ook dan denk ik contrair. Op correcties koop ik bij. Ik verwacht dat ze nog even doorgaan met hun verwoede pogingen. Kan zijn dat de laatste speculatieve aandelen op zijn en dat we toch klimmen naar de 4. Dat is voor mij dan een teken om mijn verwachtingen naar beneden bij te stellen. In het laatste kwartaal moet het echt gaan gebeuren. Postzegel 5 cent duurder en het beste kwartaal voor post. Een sprong op de 3de november door uitstekende berichten is ook welkom. Zou een mooie zet zijn van het tot nu toe zwijgzame Post.
  3. ASCFTHF11 23 oktober 2015 11:26
    Tja,wat moet je ervan zeggen...

    voor mij is het wel belangrijk dat in het Short Selling Registervan de AFM
    er slechts 3,9 % is aangemeld van de uitstaande aandelen.
    daarbij is het een feit dat partijen onder de 0,5% geen meldingsplicht hebben bij de eventuele aanpassing van hun shortpositie;slechts 1 partij heeft een outstanding van 0,57% boven de treshold.
    zie de info vermeld bij de AFM.

    heb toch mijn posities uitgebreid met nogal wat van de 3,20 dec call.
    verwacht toch enig vuurwerk van dit aandeel,ondanks de druk die je voelt om verder opwaarts te performen,maar dat zal zijn reden wel hebben van derde partijen die,nu ja vul het maar in,dat is en blijft gissen.

    het aandeel heb ik nu enige tijd gevolgd,de Company staat er beter voor dan enige tijd geleden,dus het is een kwestie van wachten en aankijken wanneer de werkelijke waarde zich verder gaat ontwikkelen.
    ja,zo denk ik er als particulier over.

    succes,doortje
  4. forum rang 4 eduardo3105 23 oktober 2015 12:09
    quote:

    prinszicht schreef op 21 oktober 2015 16:11:

    Als UPS er zich mee gaat bemoeien, koopt het nu aandelen TNT. Een heleboel. Aanmelding voor akkoord is gesteld op 80% waar het eerder 95% was. Dus 10% kopen en dan een bod op Post.... Vertegenwoordig je zo maar 25% van de aandelen TNT.
    Ik zou als UPS eerder een belang nemen in Post van 30% en dan gelijk een bod doen en nog 2% TNT kopen. Bod op Post wordt toch geweigerd door europese commissie maar je hebt dan wel tijdelijk een belang van 22% in TNT, ergo Fedex heeft een probleem. UPS zegt oke maak het bod maar 9 eur dan gaan we akkoord. Bod van UPS op Post wordt afgewezen dan zit UPS met 30% Post in z'n maag maar kan die makkelijk slijten aan pensioenfondsen omdat Post met de hogere opbrengst TNT makkelijk dividen kan uitkeren. Maar ja ik ben geen CEO van UPS maar een eenvoudig beleggertje.
  5. [verwijderd] 23 oktober 2015 12:14
    Pensioenfonds PostNL staat er slechter voor
    Gepubliceerd op 23 okt 2015 om 12:09 | Views: 0 | Onderwerpen: pensioen, pensioenfondsen
    ArtikelReacties Gerelateerde instrumenten
    PostNL 11:55
    3,77 0,00 (+3,12%)

    AMSTERDAM (AFN) - Pensioenfonds PostNL is er in derde kwartaal slechter voor komen te staan. Het fonds zag zijn financiële positie onder meer verslechteren doordat De Nederlandsche Bank (DNB) de rekenrente in juli heeft aangepast. Daarbij had het fonds last van de lage rentestand en werd een negatief rendement behaald op beleggingen.
    De zogeheten beleidsdekkingsgraad daalde van 109,2 procent per eind juni naar 107,7 procent eind september. Deze graadmeter geeft aan in hoeverre een fonds aan zijn verplichtingen kan voldoen.
    Pensioenfonds PostNL bevindt zich nog in een situatie van een reservetekort, maakte het vrijdag bekend. De directie gaat er wel van uit dat het mogelijk is om met het herstelplan dat eind juni is ingediend tijdig weer op het vereiste eigen vermogen uit te komen.
    Eind juli meldde het fonds al dat de kans dat de pensioenen voor 2020 moeten worden gekort door alle nieuwe regelgeving vrijwel nihil is. Pensioenfonds PostNL is verantwoordelijk voor het pensioen van alle werknemers en oud-medewerkers van PostNL. Het fonds heeft ongeveer 96.400 deelnemers.
564 Posts
Pagina: «« 1 ... 21 22 23 24 25 ... 29 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Resultaten PostNL nog slechter dan gevreesd, duurdere postzegel geen gamechanger

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links