Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Grieken en ECB domineren beursweek

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

3 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 7 rene l 1 juni 2015 08:24
    De Grieken zijn blijkbaar allesbepalend en domineren nu al jaren de beurs, wanneer durft iemand nu eens flink door te zetten en ze gewoon uit de Euro te mieteren.

    Op zich zou een accoord goed zijn voor de beurs, het geeft weer tijdelijk rust, minder goed is het voor de eigen beurs van de burgers bij ons, deze wordt steeds verder uitgehold om dit domme project in leven te houden.
    Vergeet echter niet dat de volgende terugbetalingen er in rap tempo aan staand te komen en dat we dus gewoon doorgaan met het leven tussen hoop en vrees en van event naar event lopen.

    Waar hebben we het in vredesnaam over, een land met amper 10 miljoen koppen, een gezonde economie hebben ze niet, dit hebben ze eigenlijk nog nooit gehad, volgens mij willen ze ook niet, het enigste wat ze willen is hun eigen broek ophouden met geld dat gedoneerd is door ons.
    De ambtenaren en de rijke Grieken hebben het land leeggezogen, het geld is weggesluisd met grote schepen richting verre belastingparadijzen onder goedkeurende toeziende ogen van de diensthebbende havenmeester die graag een oogje dichtknijpt en zelf teert op een luxe salaris.

    Er is nu de kans om de stekker er definitief uit te trekken, zo niet dan tekenen we ons eigen doodvonnis, de naheffingen en buitensporige belastingen zullen opgevoerd worden om dit kansloze Euro-Project in stand te houden tot dat wij ook platzak zijn.
    Dizzy is de hoofduitvoerder, een dom mannetje zonder verstand van geld, de loopjongen van Juncker, hij betaald de ene na de andere naheffing, en is op niets anders uit dat een luxe functie in Brussel waar hij straks lekker rond kan schurken op het hoogpolig tapijt, Nederland boeit hem niet meer, het is gewoon een landverrader.

    Uit de Euro, weg met Brussel, de fik in het bolwerk in Frankfurt dat bekostigd is door de burgers.
    Geef de Eurofielen één vinger en ze pakken je flink bij de benen, de hongerige bekkies hebben nooit genoeg.

    Wanneer komt het besef dat wanneer we niet hard ingrijpen en deze bende van de kaart vegen we gewoon terecht komen in een dictatuur en dat dat onze vrijheid niet meer vanzelfsprekend is en dat we uit pure wanhoop op onze knieen gedreven worden gebukt onder het juk van Brussel.
    Afgelopen zaterdag zag ik ook nog Gay Verhofstadt samen met zijn handlanger Herr Ohne Ballen in herhaling.
    Wat een man, zijn lichaamstaal en gedrag kun je naadloos over laten lopen in de man die zo'n 70 jaar terug van Europa ook een Verenigd Rijk wilde maken.

    We spreken er nog steeds schande van, we willen vrijheid en nu is het blijkbaar gelegaliseerd dat we ons laten overlopen door de Eurofiele-Macht die ons hun wil dicteert.

    Prima toch voor de kuddedieren die denken dat het goed is.
    Vergeet één ding niet, we zijn straks niet meer baas in eigen huis, de meest vreemde regels worden ons opgelegd door een stelletje wereldvreemde idioten die in een ivoren toren leven en steeds meer geld van ons zullen vorderen.

    Een koe met een geit laten paren is tenslotte ook een kansloze emissie.
    Trek toch de stekker uit dit domme project, Europa zal nooit een éénheid worden, hiervoor zijn de onderlinge verschillen gewoon te groot.

    Ik ben het in ieder geval volledig beu om nog maar een cent bij te dragen.
    Wanneer komt het besef bij de massa en trekken we massaal richting de Hofvijfer om deze wazige bende daar tot bezinning te brengen.
3 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links