Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Beurzen opgelucht na voorstel aan Syrië

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

14 Posts
| Omlaag ↓
  1. schragie 10 september 2013 12:26
    Politiek is alleen door een handjevol ego's te begrijpen.

    In de kwestie Syrië worden beslissingen genomen door politica waardoor en waarmee ze er zelf 'beter van' worden. Verkiezingen of anderzijds belangrijke zaken voor deze ego's zijn prioriteit.
    Het kan ze geen lor schelen wat goed is voor de mensen in Syrië.

    Een duidelijke logische en onderbouwde beslissing voor de mensen aldaar zal altijd uit blijven.

    Lang leve de humaanloze beslissingnemers!
  2. forum rang 4 COUPEJET 10 september 2013 12:53
    Ik begin me echt af te vragen hoe simpel je hele bevolkingsgroepen kunt doen geloven als zou Assad zijn chemische wapens onder toezicht van de VN stellen. Een klein kind begrijpt toch dat dit nooit gaat gebeuren. Pure vertraging door die sluwe vos en ons aller Obama met zijn rode streep trapt er met open ogen in. Hoe dom kan iemand zijn?
  3. [verwijderd] 10 september 2013 13:52
    quote:

    schragie schreef op 10 september 2013 12:26:

    Politiek is alleen door een handjevol ego's te begrijpen.

    In de kwestie Syrië worden beslissingen genomen door politica waardoor en waarmee ze er zelf 'beter van' worden. Verkiezingen of anderzijds belangrijke zaken voor deze ego's zijn prioriteit.
    Het kan ze geen lor schelen wat goed is voor de mensen in Syrië.

    Een duidelijke logische en onderbouwde beslissing voor de mensen aldaar zal altijd uit blijven.

    Lang leve de humaanloze beslissingnemers!
    Politiek is alleen door handenvol euro's te begrijpen
  4. [verwijderd] 10 september 2013 14:00
    Ach ja ik word er zo moe van, vooral als ze er weer een stel (250-5000) hier heen willen halen en vervolgens van gemeenschaps geld betalen.
    En vervolgens daarna Nederland niet meer willen verlaten als het daar weer rustig is.
    Het zijn en blijven moslims, de meeste hebben nu eenmaal een aanpassings probleem, zelfs al ze geholpen worden.
  5. [verwijderd] 10 september 2013 14:44
    quote:

    pmsbutternutter schreef op 10 september 2013 12:09:

    Ik snap het even niet "een diplomatieke oplossing" wat is dan eigenlijk opgelost?? Misschien dat Obama niet compleet als een gieter afgaat?? Voor de burgers daar in Syrie verandert er niks in elk geval zitten nog steeds tussen 2 vuren in.
    Obama riep al herhaaldelijk dat de VS niet in Syrië gaat ingrijpen. Maar Obama riep ook dat het gebruik van chemische wapens een rode draad was, door chemische wapens in te zetten heeft Syrië Obama in een moeilijke positie gezet, de VS wil namelijk helemaal niet ingrijpen.

    Nu komt Obama er goed van af, ze gingen wel ingrijpen, maar dat hoeft niet meer, want Syrië belooft straks het nóóóit meer te doen en alle wapens te vernietigen, en natuurlijk geloven we dat ook meteen.

    En mochten de VS ooit toch wel oorlog met Syrië willen, dan roepen ze dat ze toch chemische wapens hebben.
  6. [verwijderd] 10 september 2013 15:12
    quote:

    Coupejet schreef op 10 september 2013 12:53:

    Ik begin me echt af te vragen hoe simpel je hele bevolkingsgroepen kunt doen geloven als zou Assad zijn chemische wapens onder toezicht van de VN stellen. Een klein kind begrijpt toch dat dit nooit gaat gebeuren. Pure vertraging door die sluwe vos en ons aller Obama met zijn rode streep trapt er met open ogen in. Hoe dom kan iemand zijn?
    Ik voel me toch even geroepen om hierop te reageren;

    Bovenstaande post is duidelijk geschreven door iemand die de "echte" achtergronden niet kent. Even terugkijkend op de 2e aanval op Irak, waarbij onder het mom van massavernietigingswapens Irak opnieuw aangevallen werd. Zie voor meer achtergrondinfo o.a. deze documentaire:

    www.youtube.com/watch?v=Ioh9jGAk-g8

    Je kunt veel beweren over Saddam Hoessein, het zal net als Assad niet de meest vredelievende man op aarde zijn geweest, maar compleet dom is hij ook niet. Zeker na de 1e oorlog wist hij dat hij tegen het Amerikaanse leger geen schijn van kans maakte. In tegenstelling tot wat de media beweerde was hij bereid om aan alle eisen die Amerika stelde te voldoen, teneinde een oorlog tegen hem te voorkomen. We kennen de geschiedenis; uiteindelijk is de oorlog tegen Irak er d.m.v. valse bewijzen toch gekomen.
    Wie is hier nu uiteindelijk beter van geworden?
    Antwoord; volg het geld. De oorlog is uiteindelijk betaald door ons(de belastingbetaler). Wie heeft ervan geprofiteerd? De banken iig die de oorlog financierden (meer leningen voor kopen oorlogstuig door regering), de wapenindustrie, grote bedrijven die in Irak na de oorlog contracten kregen voor de olie, opbouw van het land, leveranciers van medicijnen enz. Alles betaald door oliegelden. Iig de bevolking van Amerika en Irak profiteren er beide niet van.
    Ooit afgevraagd waarom zich niemand druk maakte over Rwanda waar in een paar dagen een miljoen doden vielen door burgeroorlog, of diverse landen in Afrika waar nog dagelijks vele doden vallen? Daar zijn dergelijke grondstoffen niet te halen.
    Nu even terugkomend op Syrie. Ook dit is een land met olie als grondstof. Het is de Amerikanen een doorn in het oog dat dit land is afgestapt (net als Iran) om olie af te rekenen in dollars. Er spelen dus economische belangen en tevens belang om macht. Hetgeen je in je eerste zin van je post stelt "hoe simpel je hele bevolkingsgroepen kunt doen geloven als zou Assad zijn chemische wapens onder toezicht van de VN stellen" kan heel gemakkelijk beantwoord worden. Het is namelijk heel simpel om mensen vanalles te doen geloven d.m.v. reguliere, gecontroleerde media.
    Ook hier in Nederland is de media behoorlijk beïnvloedt. Nooit opgevallen dat de berichtgeving in het nieuws vooral gericht is op de mensen die voor een aanval zijn? Voornamelijk krijgen we Obama, Kerry, een generaal van het Amerikaanse leger, Hollande, enz te zien, die allen voor de aanval zijn. Slechts kleine berichten van b.v. Putin die tegen is. Nog immer na 2 weken niet, hebben we interviews gezien die ingaan op de argumenten van mensen die tegen zijn (Rusland, China, India enz.)
    Wat verder kijkend dan de berichtgeving van de reguliere media alleen, zijn er veel meer bewijzen te vinden dat de rebellen zelf achter de aanval zitten, dan dat Assad deze uitgevoerd zou hebben.
    www.wanttoknow.nl/overige/david-icke-...

    www.wanttoknow.nl/nieuws/rebellen-gev...

    www.niburu.co/index.php?option=com_co...

    www.wanttoknow.nl/overige/waarom-moet...

    Zomaar een greep van wat artikelen, er is echter veel meer te vinden.

    Bedenk verder dat Assad (hoe slecht hij ook moge zijn) zeker niet geheel dom is. Hij weet ook wel dat hij door gebruik van gifgas de wraak van de hele wereld over zich afroept. Waarom zou hij het überhaupt gebruikt hebben om +- 1000 mensen te vermoorden, terwijl hij met reguliere wapens volgens berichten al bijna 100.000 mensen vermoord heeft? Hier zit totaal geen logica in, aangezien zijn relatief moderne leger met conventionele wapens de rebellen makkelijk aan kan.
    De uitspraak door Kerry, die eigenlijk door een journalist een beetje uitgelokt werd, is door Assad zelf direct aangegrepen om hieraan te voldoen. Als hij door inleveren van de chemische wapens een aanval/ oorlog met de VS kan voorkomen, doet hij dit zeer zeker graag. Ik ben er echt van overtuigd dat dit niet alleen schijn is. Aan de andere kant echter valt te verwachten dat de US wel weer een nieuwe reden zal verzinnen om in de toekomst Syrie toch aan te vallen en uiteindelijk ook Iran, aangezien het uiteindelijke doel van de US is om de hele macht in het Midden-Oosten in handen te krijgen.
  7. [verwijderd] 10 september 2013 15:24
    Gaat lekker met beurs vandaag zeg!!
    Aangezien er toch veel interesse was op het forum mbt mijn laatste suc6volle aankopen het volgende:
    Zojuist ben ik LONG gegaan op 18,80 in aandeel Ten Cate. Ten Cate heeft order binnen in Azie en daarnaast: Geert Schaaij en Beursgenoten zijn ook zojuist ingestapt!

    www.beursgenoten.nl/mededelingen.php
  8. [verwijderd] 10 september 2013 17:28
    @Palmbier: Als aanvulling op je prima betoog
    daarnaast gaat het om de controle op de centrale bank. Voor de aanslagen van 11 september 2001 waren de centrale banken van de volgende landen nog (steeds) niet in handen van de elite (in alfabetische volgorde): Afghanistan, Cuba, Irak, Iran, Libië, Noord-Korea, Soedan en Syrië. (Voor wie dit niet weet of geloofd, doe er onderzoek naar!) Na de valse beschuldigingen volgend op 11 september 2001 is via oorlogsgeweld als eerste de centrale bank in Afghanistan gestolen in 2001, en daarna in 2003 die van Irak. In 2011 volgden Soedan en Libië. Nu zijn er dus nog vier landen niet onder controle: Cuba, Iran, Noord-Korea en Syrië. Bovendien heeft Rusland zich in 2006 uitgekocht, en hoort dus ook in dit rijtje. Daarom zijn deze vijf landen de vijanden van het zogenaamde ‘Vrije Westen’. En daarom moet er koste wat kost een oorlog komen tegen Syrië.

    Luister gerust naar deze dame uit Syrië:
    www.youtube.com/watch?v=TP3mXVRd89Y

    Ook hier geldt: follow the money
  9. forum rang 7 rene l 10 september 2013 17:53
    quote:

    Coupejet schreef op 10 september 2013 12:53:

    Pure vertraging door die sluwe vos en ons aller Obama met zijn rode streep trapt er met open ogen in.
    Assad heeft altijd met droge ogen verkondigd dat hij geen chemische wapens had.
    Benieuwd wat de inspecteurs straks aantreffen, waarschijnlijk niets, hij zal zich nooit veroorloven dat er zowiezo iets gevonden wordt.
    Onderschat Assad niet, hij heeft zijn ogen te dicht bij elkaar staan, deze mensen zijn genadeloos, introvert en zullen nooit toegeven.
    Deze man is gehaaider dan de volgzame Obama.
    Het zal nog een langslepend drama worden.
  10. forum rang 5 Porscheknakker 10 september 2013 18:20
    Compleet onzinnig, dat de beurzen als een gek stijgen op grond van verklaringen, die afgegeven worden door een onbetrouwbare massamoordenaar. De oorlog komt zeker, alleen de vraag is wanneer.
    Assad zal zeer zeker zich niet houden aan de afspraken en de boel boycotten.
    Hieruit kun je concluderen, dat de beurzen gewoonweg gemanipuleerd worden. Ik kan me niet voorstellen dat een normaal mens op grond van dit soort informatie instapt.
    Ik blijf zitten met mijn reeds in mijn bezit zijnde aandelen, echter ik zal zeer zeker nu niet bijkopen.
    Morgen kan het weer heel anders zijn.
  11. forum rang 4 COUPEJET 10 september 2013 18:38
    Ben het helemaal met je eens 330ix. Assad speelt samen met zijn vriendje Poutin onder één hoedje, en Obama staat mooi voor joker. En de beurs beredeneren doe ik allang niet meer, want het is gewoon een kwestie van zo de wind waait, waait mijn jasje. Maar een stijging op één of ander lul verhaal, waar niks van terecht komt, vind ik ook wel heel raar. Prettige avond allemaal. gr CJ
14 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links