Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel New Sources Energy AEX:NSE.NL, NL0009822014

  • 0,019 26 apr 2024 16:30
  • -0,001 (-2,63%) Dagrange 0,019 - 0,019
  • 40.925 Gem. (3M) 245,9K

BEN U WAKKER GEWORDEN .LET OP DIT FONDS IS BOOMING

67 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 4 juli 2011 10:08
    ma 04 jul 2011, 09:34
    Management Share wordt New Sources Energy
    HOOFDDORP (AFN) - Management Share wordt per 11 juli omgedoopt in New Sources Energy. Dat heeft het bedrijf maandag bekendgemaakt. De naamswijziging is ingegeven door de plannen van grootaandeelhouder Quattro Capital.

    Management Share 01-07-2011 (16:30)
    1,30 EUR +0,00% +0,00

    Quattro Capital, dat ruim 80 procent van het bedrijf in handen zal krijgen, wil de ontwikkeling en het genereren van duurzame energieprojecten in New Sources Energy onderbrengen. De aandacht gaat daarbij met name uit naar zonne-energie. De plannen zullen in het najaar in meer detail uit de doeken worden gedaan.
    Management Share heeft NYSE Euronext verzocht de handel in het fonds op 11 juli te laten beginnen onder de nieuwe naam.
  2. tigerstyling 4 juli 2011 13:31
    Dommertje Exact,Als je je een beetje in de laatste AVA (zie site Management Share) had verdiept dan had je kunnen lezen dat die nieuwe 49.000.000 aandelen niet in de notering komen maar in een lock up voorlopig blijven.
    Dus blijven alleen die 9.000.000 genoteerd, waarvan de meeste bij de grootaandeelhouders zitten en die gaan ze voorlopig echt niet verkopen, daar zit dus de kracht van de koers plus de nieuwe bedrijven die er in het najaar inkomen! Wakker worden.
  3. [verwijderd] 4 juli 2011 13:46
    Het is de intentie van Quattro Capital om op een later moment de verworven aandelen (op naam, niet genoteerd) in de notering te brengen in het kader van de plannen om nieuwe activiteiten in te brengen in Management Share. De nieuw in te brengen activiteiten van Quattro Capital hebben betrekking op het exploiteren van groene energievormen. De plannen met betrekking tot deze activiteiten zullen op termijn in meer detail worden gepresenteerd.
  4. [verwijderd] 4 juli 2011 20:01
    ma 04 jul 2011, 17:59
    'New Sources Energy' vanaf 11 juli op Damrak
    AMSTERDAM - De naam 'Management Share' behoort vanaf 11 juli definitief tot de geschiedenis. Quattro Capital, een ontwikkelaar, exploitant en investeerder bij duurzame energieprojecten, neemt een belang van ruim 80% in het fonds. Om de duurzame activiteiten van het fonds te dekken, krijgt het fonds de naam 'New Sources Energy'.

    Management Share 04-07-2011 (16:42)
    1,55 EUR +19,23% +0,25

    Begin maart werden de plannen van het 'slapende' beursfonds bekend. Management Share-topman Rob Bus zag zijn fonds in de beginjaren van deze eeuw kapot gaan aan de internet- en technologiezeepbel. Particuliere aandeelhouders gaven Bus de opdracht om een partij te zoeken om de lege beurshuls een nieuw leven in te blazen.
    Dit bleek een ellenlange weg, waarbij de moed zowel bij Bus als bij de aandeelhouders in de schoenen moet zijn gezonken. Management Share moest bij vlagen met kunst- en vliegwerk de beursnotering in leven houden, omdat gesprekken met verschillende partijen spaak liepen. Uiteindelijke leverden onderhandelingen met Quattro Capital wel succes op.
    Een heftige koersbeweging werd hiermee ingeluid. Koopjesjagers stortten zich op het aandeel. Op 3 maart sloot het aandeel op €0,45, een dag later werd het nieuws bekend, en op 30 maart sloot het aandeel op €2,88. Vooral doordat de onderneming aangaf dat het bedrijf na de komst van Quattro niet direct activiteiten zal ontplooien, moest het aandeel wel weer fors inleveren. Vanmiddag noteerde het aandeel €1,55, een stijging van 19,23% ten opzichte van de slotkoers van gisteren.
    Ook na 11 juli zal het aandeel dus nog geen activiteiten ontplooien. Quattro-directeur Arie van der Aart: "In het najaar zal dit gaan gebeuren. Dan zal er ook meer informatie naar buiten komen."
    Van der Aart heeft inmiddels zijn functies naast Quattro neergelegd. Zo was hij recent ook directeur bij de dienstverleners in vastgoed BorghInvest en FinanceDesk Real Estate. "Ik wil me focussen op Quattro. Wij zijn een kapitaalintensiefbedrijf, vandaar dat wij via de beurs toegang tot de kapitaalmarkt willen."
  5. [verwijderd] 6 juli 2011 10:28
    SM Met Management Share
    6 JULI 2011 OM 10:08 DOOR HERCULES (Marktgevoel)

    Ja beste nietsnutten, het wordt weer tijd voor een stukje zorgplicht van Marktgevoel. Het blijkt namelijk weer dat veel mensen te lui en te dom zijn om hun eigen huiswerk te doen. Dezelfde groep mensen houdt namelijk erg graag van pijn. Nu kun je een SM studio ingaan en je lekker af laten slaan door een strenge meesteres, maar dat is voor watjes. Mensen die echt pijn willen hebben kopen gewoon aandelen Antonov, Sopheon, AND, Vivenda of … Management Share …

    Nu hebben de meeste mensen gelukkig nog nooit van Management Share gehoord, maar ze bestaan al heel lang en zijn ook al bijna 10 jaar technisch failliet. Maar omdat alle schulden bij de grootaandeelhouders zaten, bleef het bedrijf gewoon genoteerd op het strafbankje en werden er nog keurig elk jaar cijfers gepubliceerd.
    Omdat Euronext van plan was om al deze zombie fondsen uit de notering te halen, werd het tijd voor een reddingsplan om zo een mooie lege huls met beursnotering te kunnen behouden. Normaal doet Peter Paul De Vries zulke klusjes, maar dit keer werd het een mooie inside job waarbij uiteindelijk Quattro Capital ruim 80% van de toko in handen gaat krijgen door het bijdrukken van zo’n 40.000.000 nieuwe aandelen tegen een paar cent.
    Na het afronden van deze transactie hou je een lege NV over met een beursnotering, niets mis mee. Maar voor deze lege huls hebben beleggers op dit moment maar liefst E80.000.000,00 over! Je weet gewoon dat dit vroeg of laat pijn gaat doen, maar dat maakt het blijkbaar zo lekker geyl voor al die machochistische aandeelhouders. Management Share zelf geeft al een waarschuwing dat de koersen wel erg hoog oplopen, maar ook daar luistert men liever niet naar. Onder het motto: ‘Wie niet horen wil, moet maar voelen’, groet ik u en wens u veel pijn en koersverlies toe! Ter verzachting van de pijn doe ik er nog een kansloze grap bij, die zelfs te slap voor Schaaij zou zijn.

    Disclaimer: Bovenstaand artikel is geen professioneel beleggingsadvies of een aanbeveling tot het kopen of verkopen van bepaalde aandelen. Auteur heeft op het moment van publicatie geen positie in de genoemde aandelen in dit artikel.
  6. [verwijderd] 6 juli 2011 12:08
    De houders van de nieuwe 40 miljoen aandelen hebben op dit moment met een investering van bijna niks ca 60 miljoen verdiend....!!

    Dat is nog eens zaken doen...!!

    De Grote Vraag is nu wanneer ze de verleiding om winst te nemen niet meer kunnen weerstaan.

    Ook de 'oude' grootaandeelhouders hebben natuurlijk een zeer forse winst (op papier), dus ook deze personen kunnen ieder gewenst moment winst gaan nemen.
  7. luuk 125 7 juli 2011 08:28
    quote:

    exact schreef op 6 juli 2011 12:08:

    De houders van de nieuwe 40 miljoen aandelen hebben op dit moment met een investering van bijna niks ca 60 miljoen verdiend....!!

    Dat is nog eens zaken doen...!!

    De Grote Vraag is nu wanneer ze de verleiding om winst te nemen niet meer kunnen weerstaan.

    Ook de 'oude' grootaandeelhouders hebben natuurlijk een zeer forse winst (op papier), dus ook deze personen kunnen ieder gewenst moment winst gaan nemen.
    ONZE SHORT HANDELAAR EXACT HEEFT WEER EEN MOOI STUKJE GEVONDEN OP INTERNET VAN HERCULES ,DEZE PERSOON WAS ZO POSITIEF OVER M.S IN 2001 EN NU IS HIJ DE WEG KWIJT.
  8. [verwijderd] 7 juli 2011 09:18
    quote:

    luuk 125 schreef op 7 juli 2011 08:28:

    [...]
    ONZE SHORT HANDELAAR EXACT HEEFT WEER EEN MOOI STUKJE GEVONDEN OP INTERNET VAN HERCULES ,DEZE PERSOON WAS ZO POSITIEF OVER M.S IN 2001 EN NU IS HIJ DE WEG KWIJT.
    Luuk,

    als ik in jouw schoenen stond, dan zou ik snel naar de Hema gaan en een dozijn schone onderbroeken kopen.

    Ik weet niet wanneer je ze nodig hebt, maar dat moment komt onvermijdelijk.
67 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links