Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Mithra Pharmaceuticals BRU:MITRA.BL, BE0974283153

  • 0,216 26 apr 2024 17:35
  • 0,000 (0,00%) Dagrange 0,000 - 0,000
  • 0

Mithra 2023. The Rise of the Phoenix.

2.535 Posts
Pagina: «« 1 ... 119 120 121 122 123 ... 127 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 4 Diegy 15 februari 2024 11:22
    quote:

    lucas D schreef op 15 februari 2024 09:30:

    Luik, België, 15 februari 2024 – 08:30 CET – Mithra (Euronext Brussels: MITRA), een bedrijf dat zich toelegt op de gezondheid van vrouwen, kondigt vandaag de verkoop aan van alle 4.221.815 aandelen die het bezat in Mayne Pharma Group Limited (ASX: MYX). De aandelen werden verkocht tegen een prijs van A$ 5,03 per aandeel voor een totale netto-opbrengst van A$ 12.129.551 (ongeveer EUR 12,8 miljoen).

    Naar aanleiding van de aankondiging van Mithra op 06 februari 2024 over haar kaspositie, heeft Mithra haar positie in Mayne Pharma verkocht, met toestemming van haar kredietverstrekkers. De opbrengst van de verkoop van aandelen zal worden aangewend voor de vervroegde aflossing van leningen (samen met eventuele opgebouwde rente en eventueel vervroegd aflossingsbedrag voor opties) en/of operationele doeleinden. Aangezien de aandelen van Mayne Pharma in pand zijn gegeven ten behoeve van de gedekte kredietverstrekkers van Mithra, zal het geld uit de verkoop van de Mayne-aandelen in bewaring worden gehouden door de aangestelde veiligheidsagenten van de kredietverstrekkers van Mithra, totdat het gebruik van de opbrengst door Mithra in overeenstemming met de kredietverstrekkers is bepaald.

    Mithra verwierf de aandelen in Mayne Pharma als onderdeel van een licentie- en leveringsovereenkomst voor een exclusieve licentie voor de commercialisering van ESTELLE, Mithra's nieuwe gecombineerde orale anticonceptiemiddel, in de VS, die in 2019 werd gesloten.®
    Instappen voor een rit omhoog. Koop order geplaatst kan weleens heel hard omhoog gaan vandaag.
  2. +brammeke 15 februari 2024 12:05
    Geef niemand gelijk of ongelijk. Volg ze al heel lang. Zou zeggen, gewoon berichten laatste 5 jaar mithra ( pers) eens lezen en grafiek bekijken. Dit wil niet zeggen dat ge geen winst meer kunt behalen met nu te kopen, verkopen, (lees: gokken), maar de beleggers die er jaren geleden in geloofden voor de lange termijn ( fundamenteel goed bedrijf?), wat toen begrijpelijk was, die zullen nogal ogen trekken bij het lezen.
    Veel succes aan diegene die er nu nog in geloven.
  3. forum rang 8 lucas D 15 februari 2024 13:01
    quote:

    DeZwarteRidder schreef op 15 februari 2024 11:49:

    [...]

    Jammer dat je ze net verkocht hebt.
    Nee, dat is niet jammer, 20% winst in een dag moet je nooit laten lopen.
    Zou ik ze niet verkocht hebben dan had ik alles weer ingeleverd.
    Wel is het jammer dat ik ze niet opnieuw gekocht heb op 0,51.

    Dat is voor de volgende keer.:~)
  4. forum rang 7 JdeFL 15 februari 2024 14:09
    quote:

    lucas D schreef op 15 februari 2024 13:01:

    [...]
    Nee, dat is niet jammer, 20% winst in een dag moet je nooit laten lopen.
    Zou ik ze niet verkocht hebben dan had ik alles weer ingeleverd.
    Wel is het jammer dat ik ze niet opnieuw gekocht heb op 0,51.

    Dat is voor de volgende keer.:~)
    Hoe zit je afweging van je risico dan? 20% omhoog dus, maar 50% omlaag kan toch ook? Toch een roulette-geval aan het worden.
  5. forum rang 4 Riding the Tiger 20 februari 2024 14:18
    Handel met voorkennis

    Eind 2018 stortte Fornieri bijna 900.000 euro aan zijn vriend Samuel Di Giovanni (die andere Italo Luikse crimineel), de medeoprichter van de Luikse bewakingsfirma Protection Unit. Begin 2019 kocht Di Giovanni Mithra-aandelen in twee stappen, voor en na de aankondiging over PeriNesta. Hij verkocht zijn aandelen in maart 2019, wat hem winst opleverde...

    Het staat hier zwart op wit : Fornieri is een oplichter eerste klas, en...hij wordt vandaag vrij gesproken wegens gebrek aan bewijs...

    Dit is nog straffer dan Karel De Gucht die zijn Danielle belde net voor het sluiten van de beurs om alle Fortis aandelen van de hand te doen. Die zaten al 20 jaar in de portefeuille. Die bewuste vrijdag was besloten Fortis te nationaliseren en Fortis aandelen zouden op maandag 90% winder waard zijn. Zo geschiedde. In de rechtbank zei Kareltje doodleuk dat hii naar Danielle had gebeld om te weten of ze vis zouden eten die avond. Karel en Danielle ? Onschuldig meneer.

    Conclusie : probeer zo veel mogelijk met voorkennis te handelen. Een beetje zoals in de prachtige Noorse serie "Exit" ; je wordt steenrijk, en de pakkans is 100% onbestaande.
  6. forum rang 4 Riding the Tiger 20 februari 2024 14:25
    Di Giovanni - Fornieri en d'Onofrio - onze hoop in bange dagen...

    Di Giovanni is de oprichter van het bewakingsbedrijf Protection Unit. Ooit gestart in de Luikse horeca bouwde di Giovanni zijn bedrijf sedert 2017 versneld uit om nu nummer drie te zijn in zijn sector in België. Zo haalde hij bewakingscontracten binnen voor gebouwen in België van de Europese Commissie en het Amerikaans leger. Protection Unit werd opgestart door di Giovanni samen met de Luikse voetbalmakelaar Luciano D’Onofrio en de ook al Luikse ondernemer François Fornieri.
  7. forum rang 10 DeZwarteRidder 27 februari 2024 10:35
    Oprichter biotechbedrijf Mithra vrijgesproken van handel met voorkennis, Luiks parket gaat in beroep

    Het parket van Luik is van plan in beroep te gaan tegen de vrijspraak van zakenman François Fornieri, de oprichter van biotechbedrijf Mithra, die werd vrijgesproken van handel met voorkennis. Een van Fornieri’s advocaten, Philippe Culot, bevestigt het nieuws aan de Franstalige zakenkrant ‘L’Echo’.
    IB 26-02-24, 23:50 Laatste update: 26-02-24, 23:51 Bron: Belga

    Vorige week dinsdag werd Fornieri door de correctionele rechtbank van Luik vrijgesproken voor alle aanklachten vanwege handel met voorkennis. Hij riskeerde 18 maanden celstraf met uitstel, een boete tot 60.000 euro, de verbeurdverklaring van 233.160 euro, 40.000 euro gerechtskosten en een beroepsverbod.
  8. forum rang 8 lucas D 29 februari 2024 17:04
    Mithra op schema voor voltooiing van fase 3-studie voor DONESTA® voor de behandeling van vasomotorische symptomen (VMS) tijdens de menopauze
    Mithra begint met de rekrutering van patiënten voor de drie proof-of-concept-onderzoeken om de behandeling van symptomen buiten VMS te onderzoeken
    Luik, België, 28 februari 2024 – 17:45 CET – Mithra (Euronext Brussels: MITRA), een bedrijf dat zich toelegt op de gezondheid van vrouwen, kondigt een prestatie aan in zijn klinische onderzoeksinspanningen op het gebied van de menopauze en de C301 Endometrial Safety Study. De laatste patiënt-out-mijlpaal werd bereikt op 8 februari 2024, waarmee de voltooiing van de patiëntbehandelingen en de start van de gegevensbeheer-/rapportagefase werd gemarkeerd.

    Het C301-onderzoek waarin de therapeutische waarde van estetrol (E4) in de postmenopauze wordt beoordeeld, is een cruciaal onderdeel voor de inzendingen van het bedrijf in zowel de Verenigde Staten als de Europese Unie. De positieve voortgang en de tijdige afronding van deze fase versterken het engagement van het bedrijf om de definitieve tijdlijn voor het Clinical Study Report (CSR) te halen. Alle indicatoren duiden momenteel op een groen signaal, wat het optimisme van het bedrijf over het behalen van positieve omzetresultaten en het later dit jaar afronden van de CSR verder versterkt. Mithra ligt op schema om DONESTA® in te dienen voor de behandeling van vasomotorische symptomen van de menopauze in de VS en Europa in het vierde kwartaal van 2024.

    Mithra blijft zich inzetten voor baanbrekende medische vooruitgang, en de positieve ontwikkelingen in de C301-studie onderstrepen onze toewijding aan het leveren van innovatieve oplossingen die tegemoetkomen aan kritieke gezondheidszorgbehoeften.

    Naast het succes van de C301-studie kondigt Mithra ook de goedkeuring aan van de bevoegde autoriteiten en ethische commissies voor alle protocollen voor de uitbreiding van het klinische programma om behandelingen te onderzoeken die verder gaan dan VMS bij postmenopauzale vrouwen. De uitbreiding van het klinische programma omvat verschillende onderzoeken die zich richten op dermatologische en reproductieve gezondheid, waaronder de volgende:

    Huidonderzoek – Momenteel loopt er in Duitsland een enkelvoudig, gerandomiseerd, dubbelblind, placebogecontroleerd proof-of-concept-onderzoek, waarbij het effect van estetrol op huidparameters (ruwheid en huidelasticiteit) bij postmenopauzale vrouwen wordt geëvalueerd. De werving van de 60 deelnemers loopt nog. De topresultaten worden eind 2024 verwacht.
    Haaronderzoek – Momenteel loopt er in Duitsland een enkelvoudig gerandomiseerd, dubbelblind, placebogecontroleerd proof-of-concept-onderzoek. Deze studie zal het effect van estetrol op verschillende haargroeiparameters beoordelen bij postmenopauzale vrouwen met haarverlies volgens het vrouwelijke patroon. De topresultaten van dit onderzoek worden verwacht in het eerste kwartaal van 2025.
    FSAD-studie – Een multicentrische, gerandomiseerde, dubbelblinde, placebogecontroleerde proof-of-concept-studie, uitgevoerd in de Verenigde Staten om de werkzaamheid van estetrol bij postmenopauzale vrouwen met vrouwelijke seksuele opwindingsstoornis (FSAD) te evalueren. Deze studie heeft een belangrijke mijlpaal bereikt: eind januari 2024 werd de eerste patiënt gescreend. De werving is aan de gang en topresultaten worden verwacht in het tweede kwartaal van 2025.
    Graham Dixon, Chief Scientific Officer van Mithra , merkte op: “ Deze projecten onderstrepen de toewijding van Mithra om de gunstige effecten van E4 aan te tonen op andere hinderlijke symptomen van de menopauze dan VMS. De Europese studie (C301) zou het gedifferentieerde veiligheidsprofiel van E4 moeten versterken en het brede therapeutische potentieel van dit molecuul verder ondersteunen. Terwijl Mithra zijn zakelijke uitdagingen beheert, blijft het R&D-team gefocust op het ondersteunen van ons estetrolplatform om ervoor te zorgen dat patiënten toegang hebben tot onze gedifferentieerde therapieën. De vandaag aangekondigde vooruitgang demonstreert Mithra's veerkracht en vastberadenheid bij het navigeren door het complexe landschap van klinisch onderzoek, waardoor haar positie als leider op het gebied van Women's Health verder wordt verstevigd. ”
  9. forum rang 8 lucas D 29 februari 2024 18:36
    Mithra Pharmaceuticals

    2023:
    31 dec € 1,254 = ijkpunt einde maand winst/verlies

    2024:

    Slotkoers 31 januari € 1,110 = - 12,9 %
    Slotkoers 29 februari € 0,521 = - 58,5 %

    Slotkoers vrijdag 02 februari € 1,072
    Slotkoers vrijdag 09 februari € 0,600
    Slotkoers vrijdag 16 februari € 0,593
    Slotkoers vrijdag 23 februari € 0,539

    De maand februari een slotkoers van € 0,521 dat is € 0,589 lager dan de voorgaande beursmaand.
    Nieuws:
    Blijft staan:

    De slotkoers van februari is € 0,733 lager gesloten dan de slotkoers van 31 december 2023

    Hoogste dagkoers 02 januari € 1,360
    Laagste dagkoers 07 februari € 0,500
    Volgende maand een nieuw overzicht onder voorbehoud portefeuille.
  10. forum rang 4 Kompas 5 maart 2024 08:33
    Ja, ex-CEO Leon Van Rompay was in zijn gehele carrière nog nooit een kandidaat medicijn tegengekomen met zoveel potentie, hierbij doelende op Donesta.

    Het was slechts wachten op de hoogste bieder.

    Ondertussen is het wachten of er zich überhaupt een bieder zal melden voor enkele kruimels van het Luikse sterfhuis Mithra. Anders volgt onverbiddelijk een faillissement. Het kan verkeren.

    Fijne beursdag aan allen!
  11. simidoc 5 maart 2024 08:35
    quote:

    Kompas schreef op 5 maart 2024 08:33:

    Ja, ex-CEO Leon Van Rompay was in zijn gehele carrière nog nooit een kandidaat medicijn tegengekomen met zoveel potentie, hierbij doelende op Donesta.

    Het was slechts wachten op de hoogste bieder.

    Ondertussen is het wachten of er zich überhaupt een bieder zal melden voor enkele kruimels van het Luikse sterfhuis Mithra. Anders volgt onverbiddelijk een faillissement. Het kan verkeren.

    Fijne beursdag aan allen!
    De gieren zitten te wachten om de beste brokken uit het kadaver te halen.
2.535 Posts
Pagina: «« 1 ... 119 120 121 122 123 ... 127 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Mithra laat aandeelhouders schrikken

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links