Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Vooruitblik: wat gaat de Fed doen?

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Analyse door: Martin Crum

Martin Crum is senior beleggingsanalist met meer dan twintig jaar beroepsmatige ervaring op de financiële markten, bij bedrijven als Euronext, Optiver en AEK. Als fundamenteel analist ligt zijn focus en voorkeur bij solide bedrijven met een stevige kasstroom. Sinds 2013 levert hij met zijn eigen bedrijf Beagsh Research & Trad...

Meer over Martin Crum

Recente analyses van Martin Crum

  1. 25 apr Gaat Unilever eindelijk de langverwachte sprong omhoog maken?
  2. 25 apr Uitstekende cijfers Flow Traders
  3. 24 apr Nare verrassing van schadeclaim overschaduwt verfgigant AkzoNobel

Reacties

15 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 17 september 2017 23:09
    Ik ben razend blij met IEX, ze hebben nu zo ene Roco Tostierams, makkelijker kan het niet zodra hij zegt up ga je volop in de puts, easy money.

    Zegt hij we gaan dalen dan volop in de calls.

    Jep zelf zo een tweedehandsje als hem kon geen geld meer verdienen dus zich maar laten kopen door IEX, en voor weinig hoor dus no worry.

    Morgen zegt hij we gaan omhoog ja dan gaan we down, hahahhaa

    ik moet zo lachen om deze mensen, ga een job zoeken.

  2. [verwijderd] 17 september 2017 23:26
    www.npo.nl/buitenhof/17-09-2017/VPWON... ik moet deze nog even uitpluizen, en ik ben het winnen beu. zou zelf wel iets serieus nieuws in de economie willen vinden. via wiskunde of computer wetenschap.

    natuurlijk is mijn ego zo focking groot dat ik nog steeds voor de theorie van alles wil ga. iemand moet het doen. ik doe die economische revolutie als hobby ernaast.

    www.youtube.com/watch?v=v943ZiFJao4 onze kim heeft raketje afgeschoten. foei kim. sleep hem door de schielderdiewijck heen. i am the hague.

    zag wat mooie vacaturen openstaan bij blizzard. eu.battle.net/shop/en/product/world-o... dan heb je allebei wat. vergeet de goodiebag niet. die is hoogstwaarschijnlijk 3x zoveel waard, de dag nadat hij niet meer te koop is. ebay iets?????

    ga zelf in afzienbare tijd long op kiadis pharma en short op dow. long op zilver met een behoorlijke hefboom. misschien een andere metaal. en ben nog steeds benieuwd hoe olie het gaat doen in de toekomst.

    goed eerst de bg ownen. solo warchong gulch. epic winning, absolute victory. i'm on a quest. winning!

  3. [verwijderd] 17 september 2017 23:37
    als je elke theekransje van de fed zegt dat ze de rente niet gaan verhogen, dan zit je grootendeels goed. je wilt niet dat ze elke maand er wat boven op knallen. zou mezelf niet teveel op de borst kloppen. aangezien de beurzen stijgen en de amerikaanse economie groei laat zien, belanden we wel in het scenario wat de fed omschrijft als gunstig om die rente omhoog te knallen. na de laatste keer hebben ze volgens mij laten weten dat ze het dit jaar nog een keer omhoog tyfen.
  4. [verwijderd] 18 september 2017 11:06
    quote:

    snuf13 schreef op 17 september 2017 17:26:

    Vandaag of morgen komt er een hele grote Boem!!!!!!
    Niet vandaag en ook niet morgen. Als de economie blijft groeien en de winsten goed blijven kunnen we ook nog wel een paar jaar zo door. Het kan ook sneller. Als we euforie krijgen en de beurzen als een raket gaan stijgen kan die boem ook eerder komen. Voorlopig nog niet zoals het eruitziet, maar ik houd de vinger aan de pols...
  5. down 18 september 2017 16:40
    Ha haaaaaaaa,,,,,,de rente weer omhoog en dat terwijl op je spaargeld geen cent rente meer betaald wordt door de banken Echter de overheid die gaat nog van 4% rente uit op je zuur verdient kapitaal door de vele jaren heen Dus je wordt dubbel bestolen.... Zowel de fed als de ecb die durven dat gewoon niet aan.... Maar omdat zoveel teveel geld niet in omloop is en op de banken staan geparkeerd..... Waar niemand iets mee doet,,,, zij het dan dat gepensioneerden het beschouwen als een appeltje voor de dorst omdat zij later nog een keer kaalgeplukt worden door instellingen waaran ze hun gehele werkzaam leven aan betaald hebben!? Dus waarom dan een rente verhoging........
    Als je veel bedrijven (verzekeraars onroerend goed bedrijven en dergelijke) bekijkt die op een rente verhoging zitten te wachten en dat dan ook op de koersen invloed heeft dan zie je dat dit echt stilstaat Dus een renteverhoging komt er niet,,,,, die enig invloed heeft of zou hebben op koersen!!!
    En dan die economiegroei stelt niets voor want de gewone arbeider wordt nog steeds onder betaald
    en heeft ook soms nog twee banen om de eindjes op het einde van de maand aan elkaar te knopen
    Ook worden de vaste lasten steeds duurder die door de overheid telken jaren wordt verhoogt
    Dus een rente verhoging!???? hoe dan????
15 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links