Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Ease2pay N.V. AEX:EAS2P.NL, NL0000345627

  • 0,568 7 mei 2024 11:18
  • 0,000 (0,00%) Dagrange 0,568 - 0,568
  • 2.138 Gem. (3M) 14K

TioC on the move ?

308 Posts
Pagina: «« 1 ... 6 7 8 9 10 ... 16 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 10 DeZwarteRidder 10 mei 2017 16:39
    Over ons

    Gijs & Jan zijn de oprichters van Greenwheels en hebben daarmee al bewezen dat ze autoverhuur revolutionair kunnen veranderen. Jij behoort tot een superselect groepje dat we mee nemen op onze nieuwe missie: we maken van iedere smartphone een pinterminal. Want in de rij wachten om te mogen betalen? Dat kan echt niet meer! We pakken ’t branche voor branche aan, en waar beter te beginnen dan in de autobranche?

    What to test

    Hij is helemaal nieuw en jij mag hem als eerste testen! Onze slimme auto app waarmee je kunt parkeren, tanken, ja zelfs een rittenadministratie kunt bijhouden. Vertel ons wat je handig of niet handig vindt. Jij vraagt, wij draaien. Samen met een superselect groepje Ease2fans krijg je de testperiode exclusief toegang tot de app. Meld je nu aan via het formulier.

    Parkeren

    Heb je al gebruikt gemaakt van parkeer apps dan ken je de grootste ergernis: vergeten om tijdig te beëindigen waardoor je teveel betaalt. Het VARA tv-programma Kassa liet op 24 april een item over Parkmobile zien waar een gebruiker €106,- moest betalen voor vijf minuten parkeren omdat de Parkmobile app de parkeersessie niet afsloot. Een grotere ergernis, veel te veel betaalt, jammer! Wij pakken dat liever anders aan want Ease2 laat jou kiezen. Kies voor parkeren met een zelf vooraf ingestelde tijdsduur of kies voor onbepaalde tijd. In beide gevallen sturen wij je een gratis pushnotificatie wanneer je bij de auto terug komt. Zo helpen we je om op het juiste moment te stoppen en dus geen cent te veel te betalen. Je kunt met de app in 77 Nederlandse steden op straat parkeren. Waar je bij anderen 20 cent of meer betaalt, vragen wij 10 cent per parkeertransactie en pushnotificaties zijn uiteraard gratis.

    Tanken

    Je hebt vast nog nooit met je mobiel bij de pomp afgerekend. Onze app laat je comfortabel achter het stuur van je auto de pomp vrijgeven en betalen. Dus nooit meer naar binnen om in de rij voor de kassa aan te sluiten. En alle benzinebonnetjes vind je voortaan heel handig in de app. Test mee op ons allereerste tankstation Argos Rotterdam Airport, meer stations volgen snel.

    Ritregistratie

    Tja een auto kost veel geld. Maar met onze gratis ritregistratie kun je de ritten die je mag declareren gemakkelijk bijhouden. De app stelt zelf al de actuele datum, tijd en locatie voor als ritbegin, dus aan het einde nog even bevestigen en je ritgegevens zijn compleet. Natuurlijk kun je je ritten indelen op zakelijk en privé en is er ook een handig notitieveld.

    Autopaspoort

    Zonder autopaspoort is een auto app natuurlijk niet compleet. Voer je kenteken in en enkele seconden later vind je alle technische en fiscale details onder je autopaspoort.


    www.ease2.com/
  2. forum rang 4 Diegy 10 mei 2017 17:12
    Dat was een beste dump van 70 duizend stukken. Zie de 0,57 cent al staan in de bied kant. Dit is echt heel sneu voor de mensen die hier echt bakken met geld hebben verloren. Stijging ging ook echt nergens over. 2 weken geleden nog op 0,43 cent. Daar zullen er wel weer heengaan morgen naar de 43 cent.
  3. forum rang 10 voda 10 mei 2017 18:06
    PERSBERICHT: Besluitvorming door Algemene Vergadering van Aandeelhouders DOCDATA N.V.

    Tijdens de Jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders van
    DOCDATA N.V., welke hedenmiddag 10 mei 2017 is gehouden, zijn alle
    voorstellen van de Directie en Raad van Commissarissen goedgekeurd.

    Tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders waren 5.738.024 van
    de 7.000.000 stemgerechtigde aandelen DOCDATA N.V. vertegenwoordigd,
    waarmee de opkomst 81,97% bedroeg. Voor de stemverhouding bij elk van de
    ter vergadering behandelde stempunten, verwijzen wij naar het op de
    corporate website van DOCDATA N.V. (www.docdatanv.com) onder
    Investeerders / Aandeelhoudersvergaderingen geplaatste overzicht met
    stemresultaten.

    Klik op onderstaande link voor het volledige persbericht.

    ------------------------------------------

    Het beursgenoteerde DOCDATA N.V. is een lege vennootschap zonder
    bedrijfsactiviteiten.

    Rotterdam, Nederland, 10 mei 2017

    Verdere informatie: DOCDATA N.V., G.J. van Lookeren Campagne, Tel.
    (06) 22 18 62 09

    Corporate website: www.docdatanv.com

    Persbericht 10 mei 2017: hugin.info/161129/R/2101867/797966.pdf

    This announcement is distributed by Nasdaq Corporate Solutions on behalf
    of Nasdaq Corporate Solutions clients.

    The issuer of this announcement warrants that they are solely
    responsible for the content, accuracy and originality of the information
    contained therein.

    Source: DOCDATA N.V. via Globenewswire

    www.docdatanv.com

    (END) Dow Jones Newswires
  4. sinusgolf 10 mei 2017 18:56
    Besluitvorming door Algemene Vergadering van Aandeelhouders
    Tijdens de Jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders van DOCDATA N.V., welke hedenmiddag 10 mei 2017 is gehouden, zijn de volgende besluiten genomen, overeenkomstig de voorstellen daartoe door Directie en Raad van Commissarissen:

    • De jaarrekening over het boekjaar 2016 is vastgesteld.

    • Er is besloten om op dit moment geen nieuw reserverings- en dividendbeleid te introduceren, nadat dit was beëindigd door de Algemene Vergadering van Aandeelhouders gehouden op 11 mei 2016, aangezien na de verkoop in december 2015 van de Docdata Groep en de IAI Groep uitsluitend nog de beursgenoteerde vennootschap DOCDATA N.V. resteert.

    • Er is kwijting verleend aan de Directie voor het gevoerde bestuur over het boekjaar 2016 en aan de Raad van Commissarissen voor het gehouden toezicht over het boekjaar 2016.

    • De vergoeding voor 2017 voor de leden van de Directie en de Raad van Commissarissen is goedgekeurd.

    • In het kader van de inbreng van nieuwe activiteiten in de Vennootschap is de goedkeuring verleend, zoals vereist op grond van:
    - artikel 2:107a Burgerlijk Wetboek voor een inbreng van activa en passiva waardoor de identiteit van de Vennootschap wijzigt;

    - artikel 2:94 lid 1 sub d Burgerlijk Wetboek voor de inbreng op aandelen anders dan in geld.

    • De Directie is voor een periode van 18 maanden, derhalve tot 10 november 2018, gemachtigd tot het verkrijgen door de vennootschap van eigen aandelen binnen de wettelijk en statutair bepaalde grenzen. Daarnaast is de Directie voor diezelfde periode aangewezen als bevoegd vennootschapsorgaan tot uitgifte van aandelen en het beperken of uitsluiten van het voorkeursrecht bij uitgifte van aandelen.


    Tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders waren 5.738.024 van de 7.000.000 stemgerechtigde aandelen DOCDATA N.V. vertegenwoordigd, waarmee de opkomst 81,97% bedroeg. Voor de stemverhouding bij elk van de ter vergadering behandelde stempunten, verwijzen wij naar het op de corporate website van DOCDATA N.V. (www.docdatanv.com) onder Investeerders / Aandeelhoudersvergaderingen geplaatste overzicht met stemresultaten.
308 Posts
Pagina: «« 1 ... 6 7 8 9 10 ... 16 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links