Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
3 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
Brulboei
0
Aegon is niet de vreemde eend in de bijt: ze komen deze week met halfjaarcijfers. Kennelijk verwacht de markt daar wat van en neemt alvast een voorschot.
HelVan you name it
0
Ach nu is het Turkije maar had net zo goed Brexit, handelsoorlog, N-Korea, of een oud financieel lijk uit de kast rollend, kunnen zijn. Het is net wat op dat moment in de belangstelling staat, dalingen moeten nu eenmaal verklaart worden… De desbetreffende grafieken stonden, en staan, er gewoon zo voor, standje daling, en dat komt tot uiting…Turkije is minder belangrijk dan men denkt!.. Maargoed een mens moet een reden hebben anders wordt het niet begrepen..
Orca
0
Wellicht handig als je als financiële site praat over Turkije, om dan ook wat trackerts en etfs te bespreken. Deze gigant heeft zojuist heel voorzichtig een etfje gekocht, als een soort van turbo mocht de boel verbeteren (en ook omdat ik me kapot verveel).
3 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Onderwerpen: Turkije

Column door: Niels Koerts

Niels Koerts is sinds 2018 redacteur van IEX. Al op dertienjarige leeftijd begon hij met beleggen, uitgerekend in 2008, het hoogtepunt van de financiële crisis, waardoor hij meteen wist wat verliez...

Meer over Niels Koerts

Recente columns van Niels Koerts

  1. 11 dec Basic-Fit kan verdubbelen 4
  2. 11 dec Fondsenrondje: Bakkeleien 3
  3. 10 dec Slot: Verrassende bewegingen 5

Gesponsorde links