Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Fugro in de turbo

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Jaap Muns

Jaap Muns was een van de eerste Nederlanders die de titel van Chartered Market Technician (erkend TA-er) mocht voeren en is tevens lid van de Amerikaanse MTA. Zijn jarenlange ervaring als helicopterpiloot komt hem nog dagelijks van pas bij het bestuderen van grafieken. Als geen ander vertrouwt hij blindelings op indicatoren,...

Meer over Jaap Muns

Recente artikelen van Jaap Muns

  1. jan '06 ABN Turbo 2
  2. sep '06 TA: Zijwaarts 106
  3. sep '06 TA: Weerstand 232

Reacties

10 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 14 september 2006 08:44
    Fugro haalt grote nieuwe order binnen in VS. Denk dat een turbo long verstandiger is op dit moment.
    De heer Muns lijkt na de grote klap in mei-juli het spoor bijster. Zijn voorzichtigheid maakt dat de ta niet meer gevolgd wordt. 1 dag dalen is meteen de bodem in, 3 dagen stijgen is een pullback.
    Hopelijk komt GJ gauw terug, want graag willen we onze mening ook onderbouwd zien. Aan de heer Muns zou ik willen zeggen: 'kom over de zomer klap heen en kijk weer helder naar de cijfers'. Economie nederland gaat groeien de komende 2 jaar. De huizenbubbel van de VS lijkt op die van nederland zo'n paar jaar geleden. Zijn daar de huizen echt goedkoper door geworden??? Zeker met de kans op dalende rente in VS wordt het tijd om vooral weer LONG te gaan.
  2. [verwijderd] 17 september 2006 18:54
    Medano volg muns maar lekker, doe er vooral je voordeel bij. Ik constateer dat na afgelopen mei (waarbij de heer muns zich zeer in de vinger heeft gesneden) er zeer negatief wordt geadviseerd. Dat wil zeggen vrijwel alleen nog maar shortadviezen. En naar mijn beleving is de correctie van afgelopen zomer slechts een hobbel in de weg naar boven, maar de heer muns lijkt hiervan zo geschrokken dat hij de weg van Willem Middelkoop begint te bewandelen dwz alles is overgewaardeerd. Straks zijn er ook nog complotten!!
    Ik hou me vast aan de adviezen van de heer Muns toen hij het nog helder zag en dat was een koersdoel voor de AEX voor eind 2006 van 513 of 530.
  3. [verwijderd] 20 september 2006 13:19
    Het feit dat de koers van FUGRO hard is gestegen is omdat het een ijzersterk aandeel is, met een performance die ook in de toekomst hoog zal blijven. Niet voor niets geven alle analisten koersdoelen van 40 euro en hoger.
    Bij de laatste overname van concurrent CGG, die Veritas DGC overneemt voor 3,1 miljard blijkt dat martwaarde van FUGRO 20 tot 30% ondergewaardeerd is.Tel uit je toekomstige winst.
    Huidige koers 33,50 reeele koers 42 euro.
    Samenvattend: Volg Jaap Muns dan ben je een .....
10 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links