Login
 

'Top PostNL verzilvert eigen aandelen'

Gepubliceerd op 6 mrt 2012 om 08:52 | Views: 3.760

PostNL 13:34

3,22 +0,01 (+0,28%)

AMSTERDAM (AFN) - Bestuurders van PostNL hebben de afgelopen week belangen in TNT Express en PostNL verzilverd. Dat bevestigde een woordvoerder van PostNL dinsdag na berichtgeving in De Telegraaf.

,,Het zijn reguliere transacties geweest', aldus de zegsman. Volgens De Telegraaf verkocht PostNL-directeur Herna Verhagen vorige week maandag 10.000 aandelen TNT voor tussen de 9,33 euro en 9,36 euro. Topman Harry Koorstra van PostNL verzilverde volgens de krant voor ruim 120.000 euro aan stukken in zijn eigen bedrijf. Gérard Aben verkocht bijna de helft van zijn belang voor bijna 14.000 euro.

De woordvoerder van PostNL kon de bedragen niet bevestigen.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Hudige trend
PostNL

Gerelateerd

PostNL Koninklijke

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
5 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
[verwijderd]
0
Zeer vreemd vind ik dit tenzij zij verwachten dat de overname van TNT niet doorgaat omdat ze deze kost wat kost gaan tegen houden.
Zij kunnen het weten en hebben er zelf weinig last van, mogelijk zelfs baat bij afhankelijk van wat UPS van plan is met de 'top' van TNT.

Als TNT de overname kost wat kost gaat tegenhouden worden de aandeelhouders ontzettend benadeeld want die 9 euro die er nu geboden wordt ga je zelfstandig in jaren niet zien.

Daarom vind ik deze acties hoogst ongelukkig en erg verdacht.

Het kan onmogelijk zo zijn dat de top van PostNL de aandelen PostNL te hoog vind staan.
Met een koers van 4.30 in PostNL en 9,36 in TNT zoals deze zojuist nog real time waren is het aandeel PostNL exclusief de zak geld van TNT express tegen 9,36 nog maar 40ct per aandeel waard en dat bij een winst per jaar die hoger ligt.
Veel gekker moet het niet worden want van geld problemen bij PostNL of enige vorm van emissie dreiging is er door die zak geld natuurlijk al helemaal niet meer en aan het pensioen probleem wordt ook gewerkt door de onderhandelingen om de bijdrages meer marktconform te maken dan ze nu zijn, moet wel iets bij als water bij de wijn maar dat kan het ook niet zijn.

Zeer ongelukkige acties van deze mensen voor wat voor hun ook nog niet eens zeker geen onmisbare bedragen zijn.
MartijnN1932
0
Er is zeker iets aan de hand, eerst zichzelf een loonsverhoging willen toekennen van 35% en dan hun eigen aandelen in beide bedrijven verkopen. Zou mij klinken als dat er een joekel van een adder onder het gras of een behoorlijk lijk in de kast ligt.
ch@rter
0
Belachelijk!!! Wat een wantrouwen in het eigen bedrijf geven ze hierbij aan zeg.

Buy low....Sell high....echte nederlanders.

Wat een domme zet.
[verwijderd]
0
Het bericht overigens is mogelijk nieuw voor IEX maar de melding van de AFM is al van enkele dagen terug.

Ik had de melding 28 februari smorgens in mijn mail.
rene l
0
quote:

ch@rter schreef op 6 mrt 2012 om 10:46:


Belachelijk!!! Wat een wantrouwen in het eigen bedrijf geven ze hierbij aan zeg.Het bevestigt in ieder geval het karakter van deze holle bestuurders.
Totaal geen loyaliteit aan het bedrijf waarvoor ze werken.
Alleen eigenbelang, graaien waar je graaien kunt, het in hun ogen "ondergeschikte" personeel delft het onderspit en werkt zich uit de naad voor een voetfooi.
5 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Gesponsorde links