Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Aanhangers XS4ALL zetten plan eigen provider door

Gepubliceerd op 30 december 2019 16:08 | Views: 2.287

KPN 27 nov

2,54 +0,01 (+0,20%)

AMSTERDAM (ANP) - Aanhangers van internetprovider XS4ALL zetten het plan voor een eigen provider, Freedom Internet, door. Ze doen dit nadat de gang van de ondernemingsraad van XS4ALL naar de Ondernemingskamer voor hen niet gunstig uitpakte. De rechter besliste dat XS4ALL-eigenaar KPN toestemming heeft het merk op te heffen.

Nu de hoop op een juridische oplossing voor XS4ALL is verloren, wordt Freedom Internet definitief doorgezet. Ieder bedrijf heeft volgens het actiecomité "helaas het recht om een slecht besluit te nemen".

Freedom Internet wil naar eigen zeggen een vangnet worden voor medewerkers en klanten van XS4ALL. De internetprovider haalde via crowdfunding vorige maand in drie dagen 2,5 miljoen euro startkapitaal op. Er is kantoorruimte gehuurd in Amstelveen en de eerste medewerkers van Freedom Internet zijn inmiddels in dienst. De meesten van hen zijn afkomstig van XS4ALL.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
KPN 75% zegt verkopen 4 stemmen

Gerelateerd

Reacties

5 Posts
| Omlaag ↓
  1. klebel 30 december 2019 17:23
    Ben ik niet met je eens dcd, tegen de kwaliteiten én gemaakte afspraken (XS4All) kunnen de ander providers niet op. Zelfs de abonnementskosten zijn concurrerend, nooit problemen en stabiel internet/tv. Ze hielden niet voor niets zolang stand tussen de groten, ze hebben o.a. 1 groot punt voor: vertrouwen van zijn huidige klanten!
5 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare