Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Nog geen herstel in zicht voor Brunel'

Gepubliceerd op 30 oktober 2020 11:44 | Views: 1.808 | Onderwerpen: detachering

Brunel 04 dec

7,77 +0,19 (+2,51%)

AMSTERDAM (AFN) - Detacheerder Brunel heeft weliswaar boven verwachting gepresteerd in het derde kwartaal, maar van echt herstel is nog geen sprake. Dat zeggen analisten van ING die erop wijzen dat een deel van het goede bedrijfsresultaat te maken heeft met een Duitse regeling voor tijdelijke arbeidstijdverkorting.

De omzet is nog een stuk lager dan vorig jaar. Brunel heeft de kosten wel goed onder controle, maar de marktvorsers verwachten nog zeker twee moeizame kwartalen ondanks een stevige pijplijn aan opdrachten. Dat komt door de vertraging in de opstart van projecten. Brunel zit daarom volgens ING in de wachtkamer, wel heeft het bedrijf flink wat geld en dat zal niet minder worden in het lopende kwartaal.

ING heeft een koopadvies met een koersdoel van 16,25 euro voor Brunel. Het aandeel van de detacheerder was vrijdag rond 11.30 uur 3,6 procent meer waard op 6,11 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Brunel 67% zegt verkopen 9 stemmen

Gerelateerd

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare