Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Hogere omzet en winst voor PwC in Nederland

Gepubliceerd op 29 september 2017 16:12 | Views: 917 | Onderwerpen: Nederland

AMSTERDAM (AFN) - PwC heeft zijn omzet en winst in Nederland het afgelopen jaar licht zien stijgen. Het accountants- en advieskantoor spreekt van een goed jaar, maar is nog niet tevreden met de mate waarin de bezem door de organisatie is gehaald.

De totale opbrengsten in Nederland kwamen uit op 767 miljoen euro, een stijging van 3 procent ten opzichte van een jaar eerder. Vooral in de financiële dienstverlening, transport en logistiek en technologie, media en telecom groeide PwC hard. De winst steeg met 6 procent tot 151,2 miljoen euro.

Bij de publicatie van het jaarbericht gaf PwC aan bezig te zijn met de omvorming van de organisatie, maar snellere stappen te willen zetten. Daarmee wil het bedrijf het maatschappelijke vertrouwen in de sector herstellen. Toezichthouder AFM was afgelopen zomer nog kritisch over de nog altijd ondermaatse kwaliteit van controles van jaarcijfers.

Gerelateerd

Nederland

Volgen
 
Klik hier om dit onderwerp te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare