Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Oranjewoud krikt resultaat op

Gepubliceerd op 27 september 2019 18:49 | Views: 3.259

Oranjewoud 07 aug

6,00 0,00 (0,00%)

GOUDA (AFN) - Oranjewoud, het beursgenoteerde moederconcern van bouwbedrijf Strukton en ingenieursbureau Antea Group, heeft in de eerste jaarhelft een hoger bedrijfsresultaat behaald dan een jaar eerder. De omzet bleef vrijwel onveranderd.

Het bedrijfsresultaat (ebitda) bedroeg 50,4 miljoen euro tegen ruim 27 miljoen euro een jaar eerder. De opbrengsten uit contracten met klanten kwamen uit op iets meer dan 1 miljard euro, met een nettowinst van 6,8 miljoen euro. Dat was 6,9 miljoen euro in de eerste helft van 2018. De orderportefeuille was stabiel op 3,4 miljard euro. Het bedrijf doet geen uitspraken over de resultaten in heel 2019.

Eerder deze maand maakte Oranjewoud dat een door een accountant goedgekeurd jaarverslag over 2018 is gepubliceerd. Oranjewoud stelde in mei de publicatie van zijn jaarverslag uit tot uiterlijk 1 juni. Toen de cijfers er begin juni nog niet waren, werd het bedrijf door beursuitbater Euronext op het strafbankje geplaatst. Oranjewoud gaf als verklaring dat het meer tijd nodig had voor de afronding van de accountantscontrole door een eerdere inval van de Fiscale Inlichtingen- en Opsporingsdienst (FIOD) bij dochter Strukton vanwege een metroproject in de Saudische hoofdstad Riyad.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Oranjewoud 50% zegt kopen 2 stemmen

Gerelateerd

Oranjewoud

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
2 Posts
| Omlaag ↓
2 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare