Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Nieuwe proefopzet voor alzheimerstudie Vivoryon

Gepubliceerd op 26 juni 2020 07:29 | Views: 2.732

VIVORYON THERAPEUT 11:25

4,31 -0,04 (-0,92%)

HALLE (AFN) - Biotechnologiebedrijf Vivoryon en de Alzheimer's Disease Cooperative Study (ADCS) hebben een nieuw proefopzet ontwikkeld voor de fase 2a alzheimer-studie in de Verengide Staten. Deze studie wordt gezien als een volgende stap op weg naar de fase 2b-studie.

Deze EU-alzheimer-test VIVIAD zal naar verwachting in de tweede helft van 2020 van start gaan als gevolg van de vertraging in verband met de coronaviruspandemie. De mogelijkheid om het Amerikaanse protocol voor klinische proeven te updaten stelt Vivoryon in staat om het kader waarin informatie over PQ912 wordt geëvalueerd en verzameld verder uit te breiden, aldus het bedrijf.

Daarnaast heeft de kandidaatmedicijn, PQ912, de goedkeuring gekregen van de International Nonproprietary Name (INN). Als er binnen vier maanden geen bezwaar wordt aangetekend zal het middel de naam varoglutamstat krijgen.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
VIVORYON THERAPEUT 60% zegt kopen 10 stemmen

Gerelateerd

VIVORYON THERAPEUT

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare