Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Fugro kan verwachtingen opnieuw overtreffen'

Gepubliceerd op 23 oktober 2019 14:13 | Views: 9.109

Fugro 18 sep

3,59 -0,12 (-3,18%)

AMSTERDAM (AFN) - Fugro overtrof bij zijn halfjaarcijfers de verwachtingen van analisten en de bodemonderzoeker zal dat bij zijn komende kwartaalrapportage opnieuw doen. Dat verwacht een analist van ING.

Sterker nog, de marktkenner houdt er rekening mee dat de cijfers over het algemeen nog beter zijn dan in het voorgaande kwartaal. Ook de tak Geoscience doet het naar verwachting beter, al zal die nog steeds verlieslatend zijn op ebit-niveau.

ING stelt dat Fugro zijn verwachtingen aan zou moeten scherpen en kijkt daarbij vooral naar de ebit-marge en de vrije kasstroom uit kernactiviteiten. Ook zal in de markt worden gekeken naar de kapitaalinstroom. Daaruit kan naar voren komen dat het risico voor de balans kleiner is dan gedacht.

De omzet komt naar verwachting uit op 499 miljoen dollar, tegenover 435 miljoen dollar een jaar eerder. Het bedrijfsresultaat (ebitda) exclusief eenmalige posten stijgt volgens ING van 45 miljoen naar 60 miljoen dollar.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Fugro 94% zegt kopen 34 stemmen

Gerelateerd

Fugro

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
9 Posts
| Omlaag ↓
9 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare