Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Grote installatie Saudi Aramco snel op stoom

Gepubliceerd op 20 september 2019 16:24 | Views: 3.123

Royal Dutch Shell A 03 jul

14,62 -0,15 (-0,99%)

RIYAD (AFN) - Saudi Aramco verwacht dat de olieproductie bij zijn Abqaiq-locatie, een van de grootste oliefaciliteiten van het staatsoliebedrijf, snel weer op niveau zal zijn. De Saudi's gaan er van uit dat de installatie eind september weer op volle kracht kan draaien na de droneaanvallen op Saudische olie-installaties afgelopen weekend.

Eerder deden er al berichten de ronde dat de olieproductie van Saudi-Arabië eind deze maand weer volledig hersteld zal zijn. Het productieverlies door de droneaanvallen op oliefaciliteiten in Abqaiq en Khurais van staatsolieconcern Saudi Aramco bedroeg 5,7 miljoen vaten olie per dag, ongeveer 5 procent van de olieproductie wereldwijd.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Royal Dutch Shell A 75% zegt kopen 4 stemmen

Gerelateerd

Royal Dutch Shell A

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
5 Posts
| Omlaag ↓
  1. Bangizwe 21 september 2019 11:20
    Wat is er dan niet duidelijk ? Iran heeft eerst die oorlog in Jemen uitgelokt. Want ze hadden altijd de optie om er gewoon buiten te blijven. En dan was het een conflict tussen de Houthies en de regering van jemen gebleven. Maar ze zijn er niet buiten gebleven, ze hebben voor oorlog en chaos gekozen. En als ze aan die sancties weten te ontsnappen terwijl die productie van Saudi-Arabië nog intact is zijn ze er zelf ook niets mee want dan gaat de prijs van een vat olie naar 10 usd. Er is nu al teveel olie.
  2. Bangizwe 21 september 2019 12:32
    Het is natuurlijk wel zo dat links Europa Saudi-Arabië al jaren aan het demoniseren zijn. Zij hebben eigenlijk een sfeertje helpen creëeren waarin Iran zich alles kan permiteren. En als ze maar hard genoeg roepen, dan blijven de subsidies natuurlijk naar binnen stromen. Maar een eenvoudige analyse, daar zijn ze niet voor in staat. Want dan hadden ze geweten dat Iran de grote schuldige is.
5 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare