Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

ASML fors hoger op sterke vooruitzichten

Gepubliceerd op 17 okt 2018 om 09:29 | Views: 5.786

ASML 23 jan

264,50 0,00 (0,00%)

AMSTERDAM (AFN/BLOOMBERG) - ASML ging woensdag bij opening flink omhoog op de Amsterdamse beurs na presentatie van zijn kwartaalcijfers. Vooral de vooruitzichten van de chipmachinefabrikant vielen in de smaak bij analisten.

De chipsector stond de laatste tijd onder druk, maar de verwachtingen van ASML voor de periode tot en met 2019 zorgden voor enige geruststelling bij marktkenners, zo stelde Baader Helvea. De marktkenner sprak verder van een beter dan verwacht derde kwartaal en solide vooruitzichten voor het vierde kwartaal.

ING sprak eveneens van een ,,geruststellende" update. De derdekwartaalcijfers waren iets beter dan verwacht en de vooruitzichten voor het vierde kwartaal zijn een stuk beter dan de consensus.

Baader hanteert een hold-advies op het aandeel. NIBC heeft het advies op accumulate. ING heeft een buy-advies met een koersdoel van 220 euro. ASML noteerde omstreeks 09.25 uur 6,7 procent hoger in de AEX op 165,38 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
ASML 100% zegt kopen 9 stemmen

Gerelateerd

ASML Holding

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
Bravehendrik
0
En dan de zogenaamde kenners maar zeggen dat de chip-industrie verzadigt is.
Wat ik natuurlijk niet geloofde, we hebben nog scheepsladingen chips nodig in de toekomst, maar toch laat je je ongemerkt opnaaien door die "professionals". Zelfs intel verkocht vorige week even 2 % asml
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Gesponsorde links