Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Nederlandse 'slimme kluis' naar Duitsland

Gepubliceerd op 16 augustus 2019 09:08 | Views: 4.026 | Onderwerpen: Duitsland

ING 14:24

6,15 +0,08 (+1,38%)

WADDINXVEEN (AFN) - Geldtransporteur RCCS gaat met zijn slimme kluizen naar Duitsland. Het bedrijf uit Waddinxveen heeft hiervoor bijna 10 miljoen euro gekregen van meerdere investeerders, waaronder ING. RCCS wil uiteindelijk meerdere Europese markten betreden.

De slimme kluizen van RCCS verschillen van traditioneel waardetransport. Als een winkelier zijn geld aan RCCS overhandigt, krijgt hij het al binnen een dag op zijn bankrekening gestort. Daarnaast kunnen de kluizen van RCCS vals geld detecteren en is er een geavanceerd beveiligingssysteem tegen inbraak.

De geldtransporteur deed al meerdere testen bij de oosterburen, onder meer bij Domino's Pizza, Subway en enkele tankstations. Ook sloot RCCS een aantal deals met grote winkelketens in Duitsland. Het bedrijf heeft ook al een vergunning binnen om er met zijn "lichte wagens" te rijden, in plaats van de gebruikelijke zwaar gepantserde voertuigen.

De Nederlandse waardetransporteur is afgelopen halfjaar flink gegroeid, meldt RCCS verder. Dat dankt de onderneming onder meer aan een overname van honderden klanten, winkeliers en groothandelaars van zijn failliete branchegenoot SecurCash.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
ING 100% zegt kopen 9 stemmen

Gerelateerd

Duitsland

Volgen
 
Klik hier om dit onderwerp te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

ING Groep

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
1 Post
| Omlaag ↓
1 Post
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare