Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Vertraging Kiadis geen reden tot paniek'

Gepubliceerd op 12 okt 2018 om 08:58 | Views: 7.518

Kiadis Pharma 22 feb

9,00 +0,13 (+1,47%)

AMSTERDAM (AFN) - De vertraging in het toezichthoudende proces rondom de Europese introductie van ATIR101 door Kiadis Pharma is geen reden voor paniek. Een analist van KBC Securities maant tot kalmte, omdat de vertraging uiteindelijk geen gevolgen heeft voor de planning van Kiadis.

Kiadis Pharma rekent op vertraging voor het oordeel over zijn middel ATIR101 door het comité van het Europees medicijnagentschap EMA dat gaat over menselijk gebruik van medicijnen. De geplande marktintroductie van het middel voor gebruik bij beenmergtransplantaties bij leukemiepatiënten is echter nog steeds in de tweede helft van 2019.

Ook een analist van Jefferies benadrukte dat de vertraging in het goedkeuringsproces geen reden tot zorg is. ,,Het is geruststellend dat er geen aanvullende klinische data is gevraagd en dat de geplande lancering op schema blijft."

KBC handhaaft zijn koopadvies met een koersdoel van 20,50 euro. Jefferies heeft ook een koopadvies, met een koersdoel van 25 euro. Het aandeel stond omstreeks 09.15 uur 6,7 procent lager op 12,18 e

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Hudige trend
Kiadis Pharma 62% zegt kopen 21 stemmen

Gerelateerd

Kiadis Pharma

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
4 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
totoo
0
onbegrijpelijk de reactie op de koers
een realistische belegger had al lang een "vertraging" ingecalculeerd van minimaal een half jaar


Daexter
0
Helemaal niet onbegrijpelijk....ik heb ze binnen voor 11,40...een kooporder die ik enkele weken geleden al had ingegeven voor 13 euro toen stond de koers nog op 14,50. Ik heb mijn order elke keer als het sentiment negatief was neerwaarts bijgesteld. Gisteravond naar 11,40 tegen een actuele koers van 12 euro.

Reden om eronder te zitten was omdat dit soort nieuws te verwachten was...niks ernstigs maar wel altijd een hevige koers reactie...en ik betaal liever niet teveel voor aandelen...dat laat ik aan anderen over :')
simidoc
0
Een duidelijk voorbeeld van een bende broeksch..... die in de biotech aandeeltjes ronddwalen.
4 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Gesponsorde links