Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Van Lanschot Kempen stelt uitkering dividend uit

Gepubliceerd op 3 april 2020 08:28 | Views: 2.984 | Onderwerpen: dividend, uitkeringen

Van Lanschot Kempen NV 09 jul

13,68 -0,06 (-0,44%)

AMSTERDAM (AFN) - Van Lanschot Kempen stelt de uitkering van het dividend over 2019 uit tot in ieder geval na 1 oktober in verband met de coronacrisis. De vermogensbeheerder doet dat vanwege de recente aanbeveling hiertoe van de Europese Centrale Bank (ECB) en De Nederlandsche Bank (DNB).

"We leven op dit moment in uitzonderlijke omstandigheden en wij horen en begrijpen de oproep vanuit verschillende partijen om terughoudend te zijn met het uitbetalen van dividend", laat de beursgenoteerde onderneming weten. Bij de aandeelhoudersvergadering op 28 mei zal het voorstel tot vaststellen van het dividend wel op de agenda worden geplaatst. Zodra de omstandigheden dit toelaten, keert de onderneming dan alsnog het dividend uit.

Van Lanschot Kempen maakte verder bekend de publicatie van zijn handelsbericht over het eerste kwartaal uit te stellen naar 7 mei, van 22 april. "De huidige ontwikkelingen omtrent het coronavirus leggen druk op de beschikbare capaciteit binnen onze organisatie. Veel van onze medewerkers werken momenteel vanuit huis, net als een groot deel van Nederland. Dit heeft geleid tot een vertraging van de benodigde werkzaamheden", aldus het bedrijf.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Van Lanschot Kempen NV 83% zegt kopen 12 stemmen

Gerelateerd

dividend

Volgen
 
Klik hier om dit onderwerp te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

uitkeringen

Volgen
 
Klik hier om dit onderwerp te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Van Lanschot Kempen NV

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
2 Posts
| Omlaag ↓
2 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare