Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Fitbit overtreft verwachtingen

Gepubliceerd op 1 augustus 2018 23:52 | Views: 2.679

TomTom 17 sep

6,74 0,00 (0,00%)

SAN FRANCISCO (AFN/BLOOMBERG) - Fitbit heeft een beter dan verwacht kwartaal achter de rug, ondanks dat de resultaten wel terugliepen. Dat bleek uit de tweede kwartaalcijfers van de producent van fitnesshorloges en andersoortige polsbandjes. Het aandeel ging in de handel nabeurs omhoog.

De omzet van het bedrijf zakte naar dik 299 miljoen dollar van ruim 353 miljoen een jaar eerder. Marktkenners hadden gemiddeld gerekend op opbrengsten van zo'n 285 miljoen dollar. Het verlies pakte met ruim 118 miljoen dollar weliswaar een stuk groter uit dan de dik 58 miljoen dollar van een jaar eerder, maar het resultaat was toch minder dan verwacht. Ook de verwachtingen die Fitbit afgaf voor de volgende periode en voor heel 2018 waren beter dan analisten in doorsnee hadden voorzien.

Het bedrijf verkocht afgelopen kwartaal 2,7 miljoen apparaten. Dat waren er een jaar eerder nog 3,4 miljoen. Wel waren de verkochte apparaten wat duurder, onder meer door de introductie van de smartwatch Fitbit Ionic.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
TomTom 67% zegt kopen 3 stemmen

Gerelateerd

TomTom

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
3 Posts
| Omlaag ↓
3 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare