Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Oomen kleiner in Heijmans

Oomen kleiner in Heijmans
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) Chris Oomen heeft een kleiner belang in Heijmans gemeld. Dat bleek uit een melding in het kader van de Wet op het financieel toezicht, gedateerd op 6 september 2023.

Oomen meldde via Optiverder BV een kapitaalbelang van 4,61 procent met eenzelfde stemrecht. Dit belang wordt voor 0,70 procent rechtstreeks gehouden, en voor 3,91 procent middellijk reëel.

Op 16 december vorig jaar meldde Oomen nog een kapitaalbelang van 5,25 procent met een dito stemrecht.

Wet op het financieel toezicht

De melding valt onder de Wet melding zeggenschap, die sinds 1 januari 2007 onder de overkoepelende Wet op het financieel toezicht valt. Volgens deze wet moeten aandeelhouders met een belang groter dan 3 procent elke wijziging in hun belang melden bij het overschrijden van de volgende drempelwaarden: 3, 5, 10, 15, 20, 25, 30, 40, 50, 60, 75 en 95 procent. Dit geldt zowel bij het opbouwen als het afbouwen van een belang.

Bron: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
HEIJMANS KON 64% zegt kopen 14 stemmen

Gerelateerd

Reacties

3 Posts
| Omlaag ↓
 1. forum rang 7 jan de vakman 16 september 2023 12:20
  Ja, Chris zal ook wel zien, dat heel wat seinen voor de bouw op oranje staan en nog meer op rood en zo goed als geen 1 op groen, het wordt al maar moelijker om knaken in en aan de bouw te verdienen!!
  De AEX toverde nog een plusje van 0,33% op het bord, daar was ik te dom voor, tot en met woensdag, was het 1 rooie boel bij mij, donderdag ging de groene bezem door dat rood en kwam vrolijk groen te voorschijn, maar gisteren bleek dat groen niet bestand tegen de oprukkende herfst, die akelige expiratietroep zorgde(zo als altijd), als die rommel er is, voor een rood slot, Shell verspeelde zijn dagwinst, Aperam zijn hele mooie, bijna en besi dook voor de verandering, nog maar eens bloedrood, waardoor mijn weekresultaat toch ietsje pietsje rood eindigde, met een verlies van 0,05%, dat heb ik bij mijn weten nog niet eerder mee gemaakt, als zowel Shell, alsook Aperam dicht bij de 3% groen eindigen!!
  De hoofdoorzaak van dit mini drama was natuurlijk de zeer zware afstraffing van Besi, die daalde dubbelcijferig, met een minnetje van10,55% en was daarmee kampioen zakker, bij de chippers, al zat Asmi, bijna naast hem, Besi wordt daarmee bijna weer koopwaardig, want ik had mijn limiet bij 90€ gelegd, toch maar even die derde kwartaal cijfers afwachten, die konden best wel eens een beetje herfstflets zijn!!
  Al mijn andere fondsen schreven groen, Aperam leek gisteren een dagwinst van 3% te gaan incasseren, maar nee, die ging geheel in rook op, toch, op weekbasis, lukte het bijna+2,94%, meevallende cijfers uit China geven de metalen een opwaarts duwtje en ik denk, dat India nog harder gaat duwen!!
  Shell ging voor zilver, met een plus van 2,86%, passeerde hij, sinds lange tijd, de 30€ kaap en het lijkt er op dat de Shellpret nog veel dikker gaat worden, want als ik kijk, wat de prijzen aan de dorpspomp doen, dan krijg je, ondanks het warme weer, de rilbibber, vandaag, benzine weer plus 1cent en diesel plus 2, ik ben maar blij dat mijn super Picanto, niet zo heel erg zuiperig is!!
  Het beste bankje van Europa, ING, kwam met een koersrente van 2,28% uit de bus, op het spaarboekje moet dat ook wel gaan gebeuren, want anders worden de spaarders, net van die fladderaars, als op de beurs!!
  Unilever moet de koelmotoren een tandje hoger zetten, want anders smelt dat heerlijke ijs en dat zou zonde zijn, reden voor die actie, de koers steeg 1,30%!!
  Die andere defensieve; KPN kwam maar net met zijn hakken over de sloot, niet iedereen ziet de topkwaliteit van de heldere en snelle beeldjongens, nu ja, ze moeten wel eens een beetje opschieten, met dat supersnel glasvezel, dat moet MAX snel zijn, helaas is de aanleg, de bekende slak op de teerton, een beetje opschieten, jongens, veel beloven en weinig geven, doet gekken en dwazen in vreugde leven en voor die koperdraadjes, krijg je bij Dalm, nog een paar centen ook en het was er donderdagmiddag zo onwijs druk, dat je wel kan zien, dat die arme recyklers zoetjes aan voor alle basismetalen zorgen, een applausje graag!!
  Vandaag zijn de tuinwerkzaamheden al gebeurd, want we zouden opnieuw gaan sporen, maar Leo wou thuis van het mooie weer genieten, er ligt nog een megahoop hout, dat ik klaar moet maken voor spekkie, want kijk er maar niet vreemd van op, als de half kapot geslagen natuur, ons een forse rotklap terug geeft, in de vorm van een strenge winter!!
  Morgen brandstof voor onze kostbare onsterfelijke ziel bij tanken, in de morgen komt er een warme oude Herder, die het vak door en door kent, dat luistert altijd fijn en in de avond ga ik misschien wel naar jong talent luisteren, dat weet ik zo net nog niet, bij de buren is het altijd heerlijk, de NAAM van de HEERE loven, want er zit een orgelvakman aan de klavieren!!
  Maandag hoop ik, dat, net als op de tuin, alles toch weer fris en groen kleurt, het Shell dividend, dat dan eindelijk in de knip komt, geeft vast een goede start en een goed begin, is tenslotte, het halve werk!!, SJALOOM!!!
 2. Troef 16 september 2023 16:20
  Broeder Jan, wist deze week met een winst van 1,45% af te sluiten. Wens je en andere een goede zondag. Je zal mij waarschijnlijk voorlopig hier weinig meer aantreffen. Moet mij naast mijn werk steeds meer mantelzorgtaken op mij nemen. Mijn vrouw heeft als een wonder wel de kanker overleefd maar blijft een kasplantje met veel pijn.
  Maar gelukkig kan ik als ontspanning op de big five van de Veluwe zien. Soms gewoon op de fiets van / naar mijn werk. (Edelhert, damhert, ree, zwijn en wolf). Dan heb ik het nog niet over das, vos of raaf en zoveel andere prachtige dieren.
  Wens ieder weer een prachtige beleggingsweek toe. De lokroep van het Edelhert om de hindes te lokken (burlen) klinkt hier nu weer dagelijks door de bossen. Laat deze lokroep ook de duurzame aandelen qua koers een zetje in de groene richting geven. SJALOOM!
 3. forum rang 7 jan de vakman 16 september 2023 17:01
  Veel geluk met je weekwinst, broeder, maar ik begrijp dat je nu andere dingen aan je hoofd hebt, onze oudste dochter verloor 4 jaar geleden, na een zeer smartelijk ziekbed, wat door genade, met een helder zicht op het Hemelse Jeruzalem eindigde, haar man, 14 daag geleden is ze opnieuw getrouwd, na de maaltijd heb ik hen mee gegeven, uit Prediker 9;Geniet het leven, met de vrouw, die gij liefhebt, al de dagen van uw ijdele leven, zorg heel goed voor het zeer aangename Steengeitje, zoals Prediker jouw lieve vrouw elders noemt, mijn vrouw heeft een paar jaar geleden, allebei haar heupen gebroken, toch loopt ze weer( een beetje schommelend), elke morgen, naar een prachtig natuurgebied en dan ziet ze vaak meerdere mooie reetjes, dus in de kleine Veluwe valt ook wat te bezien, wat de aandelen betreft, weet dat weinig of niks doen op de beurs vaak hele goede rendementen op levert, zeker als je vakkundig herbelegd!!
  Wat je hartsvriendin en jouw betreft, bemoedig ik jullie met Psalm 146; HIJ heelt gebrokenen van harte en HIJ verbindt ze in hunne smarten( ook lichamelijk), die in hun zonden en ellenden, tot HEM zich ter genezing wenden!!
  Alle lieve Beursieten, geniet heel heerlijk van het Onvergankelijke Schatrijke WOORD, HEEL VEEL ZEGEN!!, SJALOOM!!!
3 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

HEIJMANS KON

12,300 17:35
-0,060 -0,49%
Premium

Heijmans mist visie op duurzaamheid

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Ontdek IEX Premium

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links