Van beleggers
voor beleggers
desktop iconOne Monitor

Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Sociaal plan BAM bijna rond, 1200 ontslagen in Europa

Reacties

6 Posts
| Omlaag ↓
 1. IkWilVanIEXAf 11 december 2020 15:40
  Een bouwproject duurt enkele maanden tot enkele jaren maar dan zit de klus er op. Een dienstverband is in principe tot 67 jaar en 3 maanden of nog langer als het kabinet de regels weer veranderd. Bam zat in 2019 financieel al op het randje door nog net geen verlies te draaien. En voor dit jaar 2020 is het alleen maar slechter geworden. Dus is het raar dat er mensen ontslagen moeten worden?

  Herstart, zometeen weer up, miljoen extra woningen, Kajsa Ollongren als reddende engel, nog even en dan lees ik dat BAM een ondergewaardeerd beurspareltje is. Wie dit geloofd is behoorlijk naïef. BAM staat aan de rand van de afgrond en dan is een stap vooruit geen goed idee.
 2. forum rang 4 MegaTelstar 24 december 2020 10:51
  quote:

  Kees1 schreef op 10 december 2020 17:56:


  Kajsa Ollongren wil de komende jaren een miljoen woningen bouwen in Nederland. Dit lijkt een D66 praatje (luchtverplaatsers daar bij D66).


  En D66 wil het liefst morgen al van het gas af en werken ook graag alle boeren en varkens- en pluimveehouders het land uit. Holle en goedkope grachtengordel verkiezingsretoriek.
  En als er als eens bouwplannen tot ontwikkeling dreigen te komen, dan worden alle middelen ingezet om die plannen te traineren of, erger nog, geheel de kop in te drukken. En al die procedures zorgen voor een fors prijsopdrijvend effect op de nieuw te bouwen woningen.
  In feite zit niemand echt te wachten op meer woningen, want als de babyboomers het veld hebben geruimd, dan komen er heel wat woningen vrij. En als dat samen gaat met grootschalige nieuwbouw dan zou dat de verkoopprijzen van woningen drastisch doen dalen. En dan blijven zitten met een restschuld is de gruwel uit het verleden. Zowel privé maar ook voor hypotheekverstrekkers die dan weer voor enorme verliezen kunnen komen te staan. Ondanks dit doemdenken wens ik iedereen toch hele fijne dagen toe.
  groet SuperTelstar
6 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

BAM Groep Koninklijke 2,596 14 mei
+0,050
+1,96%
 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare