Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

URW 2019

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
2.153 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... 104 105 106 107 108 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
crux
0
De verklaring voor de lagere vooruitzichten liggen in het feit dat er in 2019 meer vastgoed wordt verkocht om de LTV te verlagen. De impact hiervan is € 0,90 per aandeel.
De Westfield transactie haalt nog eens € 0,50 van de vooruitzichten af.

Wel verstandig om het dividend dan niet te verhogen.
De jonkheer
0
Moeilijk om alles te doorgronden. Maar komen de tijdelijk lagere vooruitzichten niet voort uit het feit dat er complexen afgestoten worden? Hierdoor daalt het directe rendement (tijdelijk zeggen ze) en blijft het dividend voor dit jaar gelijk.
lucky14
0
Al jaren een stijgend dividend en nu niet meer. Een duidelijk lagere wpa voor 2019, dus waarschijnlijk over dit jaar ook een lager dividend. De analisten zullen de staatjes weer gaan aanpassen. Ook Vstned komt met een tegenvallende outlook en de beide bedrijven kunnen morgen weleens het haasje zijn. Voor de LTers hier hoop ik dat uiteraard niet.
De jonkheer
0
Er lopen nog behoorlijk wat nieuwbouw projecten dus die gaan in de loop der tijd ook direct rendement opleveren (en dus dividend). Daarnaast lijkt het dividend plaatje in hun presenatie ook voorzichtig te hinten op een gelijkblijvend dividend voor het komende jaar. De substantiele desinvesteringsoperatie (in totaal 6 miljard) en al de nieuwe op te leveren projecten maken het er niet duidelijker op maar ik vermoed dat het tot een geleidelijke maar wel beperkte dividend stijging zal leiden in de loop der jaren
De jonkheer
0
En ach 10,8/152 = 7,1% rendement. Er zijn slechtere investeringen. Zelfs als het dividend iets daalt
jan123
0
In het langere bericht staat dat URW voor 2019 het dividend gelijk laat op 10,80 en dan voor de jaren daarna laat groeien met de AREPS groei, wat rond de 5-7% per jaar zou moeten liggen.
Dus 2018 en 2019, 10,80 en daarna 11,3, 11,8 12,3 etc..
Met 7% groei, komt er 2 dubbeltjes meer bij.

Going forward, the group expects to maintain its dividend at a minimum of €10.80 per stapled share and grow it broadly
in line with the growth in AREPS.

Net Asset Value is trouwens met meer dan 10 euro per share gestegen.
Stockboer
0
Unibail heeft nog nooit het dividend verlaagd, ook in de crisisjaren 2007 - 2009 niet. Heb er wel vertrouwen in dat het op zn minst gelijk blijft of stijgt. Dividendrendement is er alleen maar beter op geworden na bekendmaking van de overname.
Thorgall
0
Niemand kan in jouw portemonnee en portefeuille kijken om te zien of dat voor jou een verstandige zet is. Gewoon zelf beoordelen dus.
hennie64
0
Ik hoop op een hogere opening,dan ga ik mijn belang verkopen,ik denk dat retail vastgoed nog slechtere tijden tegemoet gaat,ik vindt het bericht erg teleurstellend.Het gaat toch om de vooruitzichten en de Westfield overname hadden ze nooit moeten doen.Ik denk dat ze nog te positief zijn.
matin
0
The full effect in 2019 of the consideration to fund the Westfield Transaction, mainly the shares issued, exceeds the benefit of the full year contribution from Westfield. Factors driving the weaker than anticipated contribution in 2019 are project delays which affect the timing of income, the current operating environment in the UK and the US (particularly in the Regional mall portfolio), and higher financial expenses (less capitalization) and taxes than anticipated. In all, this is estimated to have an impact of approximately -50 cents on the 2019 AREPs.

Deze 50 cent is alleen al voor een half jaar.

Het bewijs dat de Westfield overname echt niet bijdraagd.

On standalone basis is de rente op schuld 1.2% nu 1.6%
Gijsbertha
0
Naar mijn bescheiden mening blijkt uit de resultaten dat Unibail het beste Europese winkelvastgoed heeft van de in Amsterdam genoteerde vastgoedfondsen. De EPS, NRI, NAV, huur en retail sales groei zijn gemiddeld genomen een tikkie beter dan die van Klepierre, en is er een groter verschil in vergelijking met ECP, Vastned en Wereldhave (laatstgenoemde moet eigenlijk niet eens worden meegenomen, valt helemaal buiten de boot). US valt op het eerste gezicht wellicht wat tegen, maar de tweede helft van 2018 was in ieder geval beter dan de eerste helft. Verder valt de enorme retail sales groei in de US me op (dubbele cijfers).

Al met al valt het mij niet echt tegen, doch misschien schrikt de markt dat de vergelijkbare EPS groei voor de komende jaren is bijgesteld van 6-8% naar 5-7%. Of raakt de markt van slag omdat zij voor 2019 een lagere EPS ziet staan dan hetgeen in 2018 is behaald (met name vanwege het afstoten van minder kwalitief vastgoed met een hogere yield).
cees-10
0
Tja, laat ik er dan ook maar iets aan toevoegen:

1. Ik kan uit de cijfers en toelichting niet inschatten of de integratie van Westfield enigszins op schema ligt; `project delays, the current operating environment in the UK and the US (particularly in the Regional mall portfolio), and higher financial expenses (less capitalization) and taxes than anticipated`.. Deze phrase doet mij vermoeden dat de aankoop te rooskleurig is ingeschat en kennelijk zijn er met name `op het platteland in de VS` problemen

2. Kennelijk `drijft de URW kurk op Europa`, zo zijn de prestaties van URW in Frankrijk toch beter dan Kleppiere liet zien en zitten de zorgen in het Westfield portfolio. Het is de vraag als Europa `minder gaat draaien` agv economische tegenspoed of Westfield dan dermate `op orde is` dat het vice versa kan gaan bijdragen of dat dan `de klad in beide continenten` aanwezig is

3. `Westfield problematiek` is minimaal een half jaar vooruitgeschoven, doch daarmee niet van tafel en ik vraag me af in hoeverre dan de pijn geleden is of dat dit nog wel even voortduurt en in Augustus er wederom tegenvallers worden gemeld

Hoe `de enorme retail sales groei` in de VS (dubbele cijfers), zoals Gijsbertha opmerkte te `matchen` is met een matige huurontwikkeling aldaar is mij een raadsel. Wellicht kan iemand daar iets over zeggen?


Stockboer
0
Er gaan nog heel veel assets in de VS verkocht worden komende jaren. Unibail heeft zich afgelopen jaar alleen nog maar gekeken naar verkopen van de eigen portfolio, kantoor Parijs en Polen etc. Komend jaar zullen er in de VS de weinig renderende malls eruit gaan zodat de focus op de core assets komen te liggen. Het is een investering voor de lange termijn, een jaartje is nog niks. Al moet ik zeggen dat de outlook tegenvalt maar dit zal wel een kwestie van indekken zijn.
crux
0
Ik ben benieuwd hoe de grote institutionele beleggers, die de beurskoers bepalen, de resultaten zullen gaan interpreteren.
Er zitten zowel positieve als negatieve aspecten in het resultatenoverzicht.
Door extra vastgoed te verkopen blijft de LTV onder controle en dat is weer van groot belang voor het voortbestaan van de onderneming op lange termijn.
Maar daar hangt dus wel een prijskaartje aan in de vorm van een lager Direct Resultaat.

Er zal wel geschrokken worden van de verlaagde outlook met een koersdaling vandaag als gevolg, maar als iedereen van de schrik bekomen is en er wat dieper over wordt nagedacht dan zal de koers de komende tijd wel weer eens kunnen herstellen.
cees-10
0
Overigens prima dat het dividend niet verhoogd wordt, dit behoort een resultante te zijn van de te realiseren prestaties. Eerst maar eens de tent op orde brengen.
Endless
0
2.153 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... 104 105 106 107 108 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

UNIBAIL-RODAMCO-WESTFIELD Meer »

Koers 132,250   Verschil +2,45 (+1,89%)
Laag 129,700   Volume 6.575.554
Hoog 132,950   Gem. Volume 1.912.979
20-sep-19 17:38
label premium

Unibail-Rodamco: Koopwaardig

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Inloggen Ontdek Premium

Gerelateerde Video's