Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Pharming Juni 2018

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
9.621 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
lucas D
0
Het is allemaal veel simpeler, 21 juni heeft niet gebracht wat er van verwacht werd, en daardoor gaat de koers weer terug waar deze vandaan kwam.

Het eerstvolgende nieuws zijn de 2e kwartaalcijfers, en alles gaat volgens verwachting (vermoed dat er nu een paar goed ziek worden). Neem aam dat iedereen de rest van het verhaal uit zijn hoofd kent. :~)
Ferry 1960
0
quote:

lucas D schreef op 29 jun 2018 om 19:50:


[...]


Hoi Wishdom, kan zijn dat het jou mee viel, de koers liet zien hoe de beleggers er over dachten, maar vind het prima dat de cijfers jou meegevallen zijn zowel de jaarcijfers als die van het 1e kwartaal.


Zonder uitspraak zou ik dat namelijk ook vinden. Ik had een jaaromzet staan van circa 78m. en na de uitspraak heb ik dat naar 104m. verhoogd.

En over het nieuws wat we gehoord hebben dat het van 2019- 2022 loopt vind ik ook logisch. Wat ik niet logisch vind is dat De Vries het begin januari over nieuws had in 2018, en dat dat inderdaad in 2018 gepresenteerd is, maar en ik spreek nu voor mezelf, nooit de verwachting daar bij dat de uitvoering van dat nieuws pas in 2019 zou beginnen en doorliep tot 2022?

Er mocht gezien de uitspraken begin januari toch gedacht worden nieuws wat in 2018 zou plaatsvinden?Dat speelt hier ook wel eens door mijn hoofd Lucas.Eind februari zat ik met heel mijn vermogen in Pharming, en had begin maart een virtuele winst met veel nullen.....( bekende had ik maar toen verkocht)....Na 7 maart flink afgebouwd met eigenlijk nu als resultaat dat ik zelfs iets in de min sta.Eigen schuld,dikke bult,klopt,maar er waren wel degelijk hoge verwachtingen uitgesproken.Goede les voor mij! Hou de stukken die ik nu nog heb( nog steeds aanzienlijk) vast tot het einde van dit jaar, en ga dan weer de daghandel in, net als jij heb ik begrepen.Denk nog weleens aan 2017 toen ik nog volop met Aegon bijv. aan het daghandelen was! Leuke tijden mee beleefd!
voda
2
quote:

Gala first schreef op 29 jun 2018 om 20:53:


het hele weekend weer 900 posts verdeeld over 7 Pharming draadjes
en dat zonder enig nieuws voor aandeeltje van 1,40

Tja, je hebt je poster naam tegen! :)
lucas D
0
quote:

Ferry 1960 schreef op 29 jun 2018 om 21:09:


[...]

Dat speelt hier ook wel eens door mijn hoofd Lucas.Eind februari zat ik met heel mijn vermogen in Pharming, en had begin maart een virtuele winst met veel nullen.....( bekende had ik maar toen verkocht)....Na 7 maart flink afgebouwd met eigenlijk nu als resultaat dat ik zelfs iets in de min sta.Eigen schuld,dikke bult,klopt,maar er waren wel degelijk hoge verwachtingen uitgesproken.Goede les voor mij! Hou de stukken die ik nu nog heb( nog steeds aanzienlijk) vast tot het einde van dit jaar, en ga dan weer de daghandel in, net als jij heb ik begrepen.Denk nog weleens aan 2017 toen ik nog volop met Aegon bijv. aan het daghandelen was! Leuke tijden mee beleefd!Daghandel is veel spannender, en het levert meestal meer op. Maar een jaar als vorig jaar met Pharming dat had ik met daghandel niet verdiend.

Die 23,8 procent tot nu toe, had ik met daghandel ruim overschreden met Pharming.

Maar heb toch teveel naar mooie praatjes geluisterd. En dat terwijl ik het in de gaten had. Daarom half november is het klaar.

De amateur
0
quote:

lucas D schreef op 29 jun 2018 om 19:05:


[...]


Je zou eens wat meer op de uitspraken van De Vries moeten letten ipv van die verering ten aanzichte van de man ten toon spreiden.

Als je leest wat ik schrijf, dan zeg ik nu precies hetzelfde. Hij had die uitspraak niet moeten doen. Hij had begin januari niet moeten zeggen dat er in 2018 veel nieuws zou komen, dat wekt op korte termijn verwachtingen.

En de uitleg van dat woord significant kwam pas naderhand, toen de jaarcijfers tegenvielen,op moment van uitspreken liepen we allemaal te hoop, en stelden we onze verwachtingen naar boven bij. Precies wat de bedoeling was, zo konden de obligatiehouders mooi hun belang inwisselen.

En nu eindelijk dat het langverwachte nieuws er in juni gekomen is blijkt het te gaan over 2019 tot 2022. Wat bezield zo'n man dan om dergelijke uitspraken te doen begin januari?
Juist, het restantje obligaties moest ook nog weg, met de bijbehorende uitspraak dat het merendeel van de obligatiehouders de aandelen vast wilde houden schoot de koers omhoog. Tot iedereen zag dat de obligatiehouders ze wel op de markt gooide.

En de suggestie dat ik een korte termijn belegger ben klopt, behalve bij Pharming. Bij Pharming was ik een van de eerste die in augustus 2016 instapte omdat er toen al sprake was dat Pharming de rechten terug wilde kopen. Slechts een handvol beleggers hebben dat ook gedaan.

Daarom, heb ik er wel vrede mee.
Ik vereer hem niet maar hij doet het veel beter dan zijn voorgangers. Is gewoon reëel en overdrijft niet. Komen dit jaar nog meerdere belangrijke momenten waarvan 21 september de belangrijkste is. Resultaten Basel(Q3)/Start onderzoek Phase II DGF/ Start klinische studie pre eclampsia. Daarbij als Basel onderzoek positief wordt op 1 van de 2 belangrijke punten verwacht ik dit jaar nog bekendmaking vervolg onderzoeken.

En uitleg woord significant werd meerdere malen aangegeven wat dat betekent voordat de cijfers uitkwamen. Schaal van Mock is meerdere malen aangehaald.https://nl.wikipedia.org/wiki/Schaal_van_Mock
Een CEO kan niet zomaar wat zeggen en daarom dat enkele wijze posters ons hier gelijk op wezen.

Je KT visie is ook gelijk het probleem. Iedere LT belegger is zeer tevreden over 21 juni omdat er nu eindelijk een pijpleiding is. Je hebt nu rendement gehaald met de HAE omzetten terwijl dit slechts de motor is naar een mogelijk veel fraaiere toekomst.


1 2 3
0
Pharming is het aandeel voor de gewone man (geldt ook voor mij), eigenlijk niet beurswaardig, maar goed, iedereen "hoopt" er een graantje van mee te pikken …….. hopen en hopen … hoop geen teleurstelling meer ..
dimitri00
1
quote:

lucas D schreef op 29 jun 2018 om 19:20:


[...]


Ik heb donderdag een hartkatheterisatie ondergaan, en moest daarna 24 uur een mitella dragen en daarna nog een aantal dagen rustig aan doen met de rechterarm.

De uitslag was dat alles er goed uitzag, en mijn klacht door iets anders veroorzaakt word, mogelijk een lichte vorm van hyperventilatie.


Ok, dat klinkt vrij serieus . Blij voor je dat de uitslag goed is .
Loisje
1
quote:

lucas D schreef op 29 jun 2018 om 20:35:


[...]

Voel me kiplekker, merk je dat niet:~)


Kunstknie, knap wat er tegenwoordig allemaal kan. Sterkte met oefenen.Heb jij de hartcatheterisatie via de arm gehad? Ik via de Lies, een stukje aderverkalking bij mij, via de lies is ook niet prettig, gelukkig is het niet het hart bij jou, maar hyperventilatie is ook heel vervelend, weet ik alles van, succes!!!
lucas D
0
quote:

De amateur schreef op 29 jun 2018 om 21:18:


[...]

Ik vereer hem niet maar hij doet het veel beter dan zijn voorgangers. Is gewoon reëel en overdrijft niet. Komen dit jaar nog meerdere belangrijke momenten waarvan 21 september de belangrijkste is. Resultaten Basel(Q3)/Start onderzoek Phase II DGF/ Start klinische studie pre eclampsia. Daarbij als Basel onderzoek positief wordt op 1 van de 2 belangrijke punten verwacht ik dit jaar nog bekendmaking vervolg onderzoeken.

En uitleg woord significant werd meerdere malen aangegeven wat dat betekent voordat de cijfers uitkwamen. Schaal van Mock is meerdere malen aangehaald.https://nl.wikipedia.org/wiki/Schaal_van_Mock
Een CEO kan niet zomaar wat zeggen en daarom dat enkele wijze posters ons hier gelijk op wezen.

Je KT visie is ook gelijk het probleem. Iedere LT belegger is zeer tevreden over 21 juni omdat er nu eindelijk een pijpleiding is. Je hebt nu rendement gehaald met de HAE omzetten terwijl dit slechts de motor is naar een mogelijk veel fraaiere toekomst.Klopt die CEO zegt dingen die hij niet moet zeggen.
Nu weer zo'n antwoord dat Pharming wel 10x over de kop kan gaan. Hij leert niet of hij doet het bewust.

Hoe kan KT nu een probleem zijn? Je weet wat je nog kan verwachten in 2018, en daarvan is 21 september is word de moto van een opgaande koers. Dat is KT, dus wat is het probleem daarmee?

Hoe kan je tevreden zijn op iets waar je 2-4 jaar op gaat zitten wachten? En dan moet het ook nog allemaal goed verlopen, en bij biotech bedrijven is dat een uitzondering.

En als Pharming niet overgenomen word circa half november:
Plan B:
Na 21 september zal er volgens het inderdaad mooie nieuws op de langere termijn 2-4 jaar duren voor er weer enige beweging in de koers komt, buiten de kwartaalcijfersom. En dan ben ik present, in de tussentijd ga ik geen 2-4 jaar wachten. Pak mijn kwartaalwinst bij Pharming en mijn kwartaalwinst bij andere aandelen. En mocht er aan het eind van de horizon 2-4 jaar goede ontwikkelingen komen, dan kan ik op elk moment instappen.

Wat doe ik verkeerd?
Loisje
0
quote:

voda schreef op 29 jun 2018 om 21:13:


[...]
Tja, je hebt je poster naam tegen! :)


Ik heb u al eerder de raad gegeven naar t andere forum te verhuizen, daarbij niemand vraagt van u om 7 draadjes te lezen, doet u ook niet want ik zie geen doeltreffende bijdragen uwerzijds, fijn weekend en lees u in op t nieuwe forum
tiekoes6
0
quote:

Techspec schreef op 29 jun 2018 om 20:48:


[...]

Ik heb zo’n vreemd vermoeden dat we dit spoedig of misschien al op maandag te horen krijgen....
Ik denk dat U wel eens gelijk kunt krijgen.
Hr Blaak is zijn aandelen aan het verzilveren? ...of???
[verwijderd]
5
quote:

lucas D schreef op 29 jun 2018 om 20:50:


Stiekem even op het andere forum gekeken, ze zijn daar wat van slag zo te zien.

Ze snappen niet dat de koers rond de 1,40 is blijven hangen en er word zelfs gesuggereerd dat er mogelijk iets gaande is. Er mogelijk zelfs al (overname) gesproken word.

Nu weet iedereen dat het andere forum een forum is dat als 1e feitelijkheden als norm hanteert, als 2e lief zijn voor elkaar. Maar zeker geen forum is als dat vermaledijde iex.nl Pharming forum, waar ze te pas en te onpas over overnames praten.

Daarom moest ik wel even glimlachen.:~)


Ik kan het niet nalaten even op dit stiekeme bericht te reageren; jammer he, ik heb hier nog geen ban.
Maar beste Lucas, wees eens een vent, maak je op dat lieflijke forum gewoon bekend en ga niet stiekem hier de onwaarheden verkondigen als lief zijn voor elkaar op dat andere forum; er is een groot verschil tussen respectvol met elkaar omgaan en 'lief' zijn. Maar velen is dat inzicht niet gegund. Treur niet; er is altijd hoop.
Er wordt daar niet te pas en te onpas over 'overnames' gepraat en trouwens; als dat al zo zou zijn; wat boeit dat jou?
En ja de zweer Nachtzwaluw leest hier ook nog mee en heeft geen 'ban' van Henk.
Inhoudelijk kom ik hier nooit meer terug en je weet dondersgoed waarom!
Fijn herstel toegewenst!
lucas D
1
quote:

Loisje schreef op 29 jun 2018 om 21:34:


[...]

Heb jij de hartcatheterisatie via de arm gehad? Ik via de Lies, een stukje aderverkalking bij mij, via de lies is ook niet prettig, gelukkig is het niet het hart bij jou, maar hyperventilatie is ook heel vervelend, weet ik alles van, succes!!!


Hoi Loisje, ik heb het via de pols/arm gehad, duurde circa een halfuur. Daarna duurde het 2,5 uur voor ik naar huis mocht en ik mag de eerste 3 dagen niet autorijden of fietsen.

Er staat een uur voor maar het ging erg voorspoedig, en ik kon meekijken waar de draad heen ging. Best indrukwekkend om te zien hoe je eigen aderen er uit zien.

Dank je voor het reageren, en succes met dit gouden aandeel de komende maanden.lucas D
1
quote:

petnicu schreef op 29 jun 2018 om 21:49:


[...]
Hoi, Lucas ! Ik wil graag weten wat zal jij doen al de koers einde oktober op 2 euro of misschien nog hoger komt te staan ? Is het dan toch niet beter te blijven zitten ?


Je weet dat ik een overname verwacht na 21 september, en wanneer de koers in oktober rond de 2 euro staat dan verwachten meerdere beleggers dat.
Misschien
0
Beste Nachtzwaluw,

Laat je svp niet uit de tent lokken, te gek voor woorden.
Vanaf de oprichting is deze poster bezig met uitlokken, min!

Dat hoort hier kennelijk thuis, daar is jammer genoeg dit forum aan ten gronde
gegaan.

Fijn weekend allen en met Pharming komt het wel goed.

Tini
Ferry 1960
0
De koers valt een beetje stil en de overnamegruchten duiken weer op.Volgens mij totaal niet aan de orde,,veel te vroeg m.i..Zie ook de omzet van vandaag,is gewoon handel tussen wat daytraders.
petnicu
0
quote:

lucas D schreef op 29 jun 2018 om 21:52:


[...]

Je weet dat ik een overname verwacht na 21 september, en wanneer de koers in oktober rond de 2 euro staat dan verwachten meerdere beleggers dat.

Ik verwacht ook dat Pharming wordt overgenomen maar binnen dit jaar nog lijkt me een beetje te vroeg.
Euro knaller
0
quote:

lucas D schreef op 29 jun 2018 om 20:50:


Stiekem even op het andere forum gekeken, ze zijn daar wat van slag zo te zien.

Ze snappen niet dat de koers rond de 1,40 is blijven hangen en er word zelfs gesuggereerd dat er mogelijk iets gaande is. Er mogelijk zelfs al (overname) gesproken word.

Nu weet iedereen dat het andere forum een forum is dat als 1e feitelijkheden als norm hanteert, als 2e lief zijn voor elkaar. Maar zeker geen forum is als dat vermaledijde iex.nl Pharming forum, waar ze te pas en te onpas over overnames praten.

Daarom moest ik wel even glimlachen.:~)Zou u mij willen laten weten waar ik dat forum kan vinden ?
[verwijderd]
1
quote:

1 2 3 schreef op 29 jun 2018 om 21:21:


Pharming is het aandeel voor de gewone man (geldt ook voor mij), eigenlijk niet beurswaardig, maar goed, iedereen "hoopt" er een graantje van mee te pikken …….. hopen en hopen … hoop geen teleurstelling meer ..
Als een bedrijf niet beurswaardig is, wordt het niet op de beurs toegelaten.
Daar zijn bepaalde criteria voor.
Het feit dat Pharming, van lokaal naar ASCX is gepromoveerd, zegt al genoeg toch ?
Je moet er niet gek van opkijken, als volgend jaar de AMX gehaald wordt.

Pharming is een bedrijf, dat onder leiding van dhr de Vries een uitzonderlijke prestatie heeft geleverd, door als eerste Nederlandse biotechbedrijf, een netto winst weet te realiseren.
Laten we dat vooral niet vergeten !

Nu dienen er zich nieuwe mogelijkheden aan m.b.t. hun pipeline.
Geloof maar, dat hier zeker positieve resultaten uit komen.
Ook profilaxe gaat er 21 september een extra schepje bovenop doen.

Hun ontwikkeling van therapeutische eiwitten, gaat naar mijn mening een nog grotere rol spelen als Ruconest.

Pharming staat nog maar aan het begin van zijn mogelijkheid, om uit te groeien naar een brdrij van wereldformaat.

Jammer is, dat door toedoen van slimme handel, de koers nog altijd te laag staat in verhouding met hetgeen Pharming presteert.
Daar zal pas na 21 september een eind aand komen, of anders eerder, als een zeer grote investeerder zich meldt.
Tot dan blijft het nog even aanmodderen.
[verwijderd]
1
quote:

lucas D schreef op 29 jun 2018 om 21:03:


Het is allemaal veel simpeler, 21 juni heeft niet gebracht wat er van verwacht werd, en daardoor gaat de koers weer terug waar deze vandaan kwam.
...

Kijk eens goed naar koerspatronen over de laatste 8 kwartalen.

Steeds het zelfde liedje, al 8 keer op een rij een heel herkenbaar patroon.
- begin nieuw kwartaal: koersstijgingen
- einde nieuw kwartaal: koersdalingen
- telkens een netto koersstijging per kwartaal

Dit geldt op alle onderdelen, voor alle laatste 8 kwartalen.

Toeval?
9.621 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Pharming Group Meer »

Koers 0,799   Verschil 0,00 (-0,05%)
Laag 0,793   Volume 3.986.808
Hoog 0,807   Gem. Volume 5.087.878
19-jul-19 17:35
label premium

Pharming: Tegenslag voor concurrent

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Inloggen Ontdek Premium