Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Shell pompt uitstoot deels in Canadese grond

Lees over dit aandeel ook

  1. 26 apr Na Shell suggereert ook TotalEnergies vertrek naar Wall Street 3
  2. 03 apr Er staat extreem veel op het spel voor Shell

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

12 Posts
| Omlaag ↓
  1. Traveler@repair 6 november 2015 21:52
    Bezopen en knettergek.
    Voor dit geld een stuk woestijn omtoveren in een bos moeder natuur neemt dan op een gezonde manier de CO2 op, belangrijker, moeder natuur neemt niet alleen de CO2 op EN maakt er weer zuurstof van, wat weer gebruikt kan worden door mens/dier en auto.
    Was het niet bijvoorbeeld een Tony Blair die voorstander was en is van dat in de grond pompen van die CO2 ?
    Diezelfde man die met George Bush overeenkwam om Irak aan te vallen en de burgerdoelen met licht nucleaire wapens aan te vallen ?
    Shell moest zich schamen, diep schamen voor zo'n project als boven omschreven !

  2. [verwijderd] 7 november 2015 08:10
    Duurzaam ondernemen my ass. Wat is dit toch een nare onderneming. Telkens flikken ze het weer om slecht voor de dag te komen. Of het nu Pm boringen in het Noordpool gebied gaat, de Nigerdelta rotzooi die ze daar achterlaten, het gebrek aan levering van groene energie of liever gezegd de weigering daarvan. Hopelijk gaat de olieprijs naar 15 dollar zodat deze onderneming de nek om wordt gedraaid. Ik tank al jaren niet meer bij deze hotemetoten.

    Ik zou ze sieren als ze Echt iets voor deze aarde zouden doen in plaats van het leeg te zuigen en het op te vullen met smerige rotzooi. De titel koninklijk is al helemaal misplaatst. Geen cent krijgt deze vervuiler van mij.

    Basta
  3. derf63 7 november 2015 11:43
    Volgens mij ben jezelf een sukkel Basta als je denkt dat je met elektrisch rijden qua CO2 uitstoot goed bezig bent en beter voor het mileu dan SHELL of BP tankers . Als je een beetje verdiept in wat het rendement is van een energie centrale en het rendement is van een elektromotor dan kom je al gauw tot de conclusie dat je het eigenlijk alleen maar voor de subsidie heb gedaan. Sukkel
  4. [verwijderd] 7 november 2015 11:45
    Ik ga electrisch rijden denk ik.
    Dan maken ze van bruinkool met veel verlies electra, en dat wordt dan met veel verlies getransporteerd naar mijn accu, dat met veel verlies wat van die bruinkool-energie opslaat. Als ik dan ga rijden, wordt met verlies die bruinkool-energie omgezet in beweging. Die beweging rem ik dan weer weg met al die verkeerslichten die op rood staan.
  5. forum rang 4 holenbeer 7 november 2015 21:51
    quote:

    derf63 schreef op 7 november 2015 11:43:

    Volgens mij ben jezelf een sukkel Basta als je denkt dat je met elektrisch rijden qua CO2 uitstoot goed bezig bent en beter voor het mileu dan SHELL of BP tankers . Als je een beetje verdiept in wat het rendement is van een energie centrale en het rendement is van een elektromotor dan kom je al gauw tot de conclusie dat je het eigenlijk alleen maar voor de subsidie heb gedaan. Sukkel
    Waarom zou je stroom van een centrale gebruiken als je die gewoon van je eigen dak kan halen?
  6. [verwijderd] 7 november 2015 22:32
    "Shell beschikt sinds vrijdag over een installatie waarmee een deel van de schadelijke uitstoot van zijn fabriek in het Canadese Alberta wordt opgevangen, om vervolgens kilometers diep in de grond te worden gepompt. Het bedrijf hoopt daarmee naar eigen zeggen een bijdrage te leveren aan een duurzame oplossing voor de uitstoot van broeikasgassen"

    volgende persbericht komt van Delta (Borsele):
    DElta heft een kuil gegraven, kilometers diep in de grond, en flikkert daar al het kernafval in. Het bedrijf hoopt daarmee naar eigen zeggen een bijdrage te leveren aan een duurzame oplossing voor kernafval
12 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

SHELL PLC

34,045 26 apr
0,000 0,00%
Premium

Er staat extreem veel op het spel voor Shell

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links