Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

'EU overweegt antwoord op staalheffing VS'

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

25 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste | Omlaag ↓
  1. peter545 4 maart 2018 08:56
    Inimini&Dikidik, U vergeet één ding: die president zit wél aan de atoomknop.
    Er hoeft maar één persoon op aarde (inclusief hemzelf) te zijn, die zijn dreigementen serieus neemt en ... er valt niets meer 'te overleven'.

    De stand van de techniek is intussen zóver, dat kandidaat-wereldleiders éérst gescreend zouden moeten worden op hun persoonlijkheid vóórdat zij gekozen zouden kunnen worden.
  2. [verwijderd] 4 maart 2018 09:35
    Laten we blij zijn dat we niet langer een onbekwaam iemand als Oebama aan het roer hebben, laat staan dat een crimineel als Illary met haar manipulerende handjes aan de knop zit. Uranium aan de Russen verkopen en in ruil daarvoor 150 miljoen door de Russen in het Clintonfund laten storten? Het is schokkend dat dat oude mensje nu nog twittert over de Russen die zogenaamd komen. Dat soort mensen is gevaarlijk. Waren er maar meer daadkrachtige en succesvolle leiders als Trump op deze wereld.
  3. forum rang 4 Mijn Vriend 4 maart 2018 10:09
    In Den Haag zijn ze nog helemaal niet klaar voor de America First, die zitten nog met de Nederland Laatst trend. En de Duitsers hebben al jaren het beleid dat wat de VS doet hun niets uitmaakt zolang ze maar hun Vierde Rijk behouden, vandaar dat de Volkswagen bezitters in de VS een bonus kregen en de EU-ers 0,0. Zolang Ossie Merkel blijft zitten dan zal de EU alles van de VS slikken en slechts wat symbolische tegenmaatregelen nemen, en aangezien de SPD leden nu hun fiat hebben gegeven voor de nieuwe coalitie zal dat het waarschijnlijke beleid zijn. Persoonlijk zie ik liever een soort Schröder die wel weet dat een goede buur beter is dan een verre vriend, hadden we waarschijnlijk ook niet die toestand in de Oekraïne gehad, etc. Morgen de beurs in de VS flink hoger en de DAX zal moeite hebben om groen te eindigen, ondanks de nieuwe Duitse regering.
  4. forum rang 4 Mijn Vriend 4 maart 2018 10:25
    @Claudedepays Zeker nog niet helemaal ingelezen over Trump en zijn vader Fred; en.wikipedia.org/wiki/Fred_Trump, de familie filosofie is zoveel mogelijk geld lenen en maar zien waar het schip strandt. En die aanpak zie je nu ook met de VS economie: Trump zelf was eerder al technisch failliet. En idd Incest Hillary was al niet veel beter geweest. Het had veel beter geweest wanneer Europa zijn eigen koers had gevaren, maar de Duitsers moesten zo nodig hun Vierde Rijk hebben.
  5. [verwijderd] 5 maart 2018 00:26
    Ik ken de familie Trump vrij goed en wat jij beschrijft is niets anders dan ondernemen, geld aan het werk zetten. Weet jij hoeveel bedrijven Trump heeft? Mogen er daar ook een paar van failliet gaan? Europa moet overigens niet een eigen koers voeren, omdat er niet een gemeenschappelijke koers in Europa bestaat. Ik mag hopen dat de EU zichzelf opblaast, je wilt niet weten hoe schoon genoeg ik van de EU heb. Drankorgel Juncker, niet democratisch gekozen, die ons allen vertegenwoordigd? Laat me niet lachen. En dan die bijna schuimbekkende Guy van Hofstadt, zo geil van EU. Btw, het partijtje van onze Mark heeft zich gelieerd aan die idioot. Misselijkmakend.
25 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links