Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Cryptocast #12: Gratis geld met airdrops

Cryptocast #12: Gratis geld met airdrops

Sinds midden februari maken Herbert Blankesteijn en Boris van de Ven samen een podcast geheel in het teken van crypto's.

IEX.nl is partner van de Cryptocast en daarom ben ik, gastvrouw van IEX Crypto, wekelijks in de podcast te horen om mijn prijsanalyses met de luisteraars te delen.

Luister Cryptocast #12 hier

Te gast in de twaalfde Cryptocast is Morten Christensen. Hij was professioneel pokeraar voordat hij Airdropalert.com oprichtte. Deze site zorgt dat je geen enkele airdrop meer mist. Dat zijn coins die gratis worden verstrekt, soms voor een tegenprestatie in natura zoals posts op Twitter, Telegram of in belangrijke cryptofora.

Wij vragen Morten hoe je goeie airdrops onderscheidt van scams, of er nog serieus geld mee te vangen valt en tientallen andere vragen – sommige ingefluisterd door ons publiek op Twitter. 

Ons nieuws:

Belangrijke links:

Vaste onderwerpen:

  • Tweets die zijn binnengekomen op @CryptocastNL.
  • De prijsanalyse van Madelon Vos van IEX.nl. De prijsanalyse van Madelon is terug te vinden op en haar eigen Youtube kanaal.
  • De beleggingswedstrijd in cryptocoins tussen Boris en Herbert: Boris heeft zijn voornemen om helemaal voor de bitcoin te gaan niet uitgevoerd, en gelukkig maar. Hij staat nu boven de $1.100, eindelijk echt in de plus dus. Herbert heeft fictief Ontology en Nano gekocht en vooral de eerste legt hem geen windeieren. Hij is bijna terug op het uitgangsbedrag met $970. Herbert legt iedere week fictief $100 in op bitcoin en staat na vijf weken en op een totaal van $580.

Vaste Cryptocast team


Benieuwd naar de podcast? Klik op de button hieronder om deze te luisteren. Ook beschikbaar in de iTunes store en op Spotify.

Luister Cryptocast #12 hier

Madelon Vos is crypto-analist en volgt sinds 2013 de cryptomarkt op de voet. Naast columnist voor IEX Crypto is Madelon co-host van de BNR’s Cryptocast en doet zij de wekelijkse crypto-update in de ochtendspits voor hetzelfde bedrijf. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
4 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
dalai
0
in deze wereld is alleen de zon gratis, dus achter die airdrops moet ook een verdienmodel zitten. Het meest waarschijnlijke lijkt mij dat je voor de "free" coins positieve berichten moet plaatsen op sites/twitter/enz.
SimpleMind
0
De Reddit oprichter gaf een verkeerde prijs door, hij bedoelde $1500 voor ETH.

"Boris: Token Oprichter Reddit ziet ether dit jaar nog stijgen naar $15.000."
Stiefan
0
Geniaal die gast van airdropalert:

Neem bijv "Unboxed", met de omschrijving van de airdrop "Earn up to 800 more points in level 2 and more points for referring friends!". Daarna staat de link om naar hun airdrop page te gaan met een referral link.

Doet me denken aan de persoon die Google Ads met referral links naar Coinbase had gekocht: Elke keer als je Coinbase zocht kreeg je zijn hit bovenaan, en voor elke persoon die zich aanmeld en geld stort kreeg hij (en jij) 7 euro aan btc.
4 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Volg IEX altijd en overal Meer »