Van beleggers
voor beleggers
desktop iconOne Monitor

Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

The Magnificent Seven

The Magnificent Seven It took seven to tame the West.

Kijk mee over de schouders van zeven van de allerbeste fondsbeheerders van Nederland. Wat kopen en verkopen zij? Welke trends en bewegingen houden ze nauwlettend in de gaten? Hoe kijken ze naar de markt en naar aandelen? En wie zijn het eigenlijk?


 • Felix Lanters, senior fondsbeheerder bij ABN Amro, verantwoordelijk voor één van van de paradepaardjes, het Trans Europe Fund. Stelt de keuze van bedrijfstakken centraal.

 • Mark Glazener, sinds september 2003 beheerder van het vlaggenschip van Robeco, het Robeco fonds. Belegt met ondersteuning van kwantitatief onderzoek.

 • Jorik van den Bos, fondsbeheerder van het ING Bank/Postbank Hoog Dividend Aandelenfonds. Geniet naam als value-belegger.

 • Ivan Nyssen, voor Capital@Work altijd op zoek naar de onderbelichte en daardoor ondergewaarde aandelen. Value-belegger pur sang.

 • Ad Schellen, portfoliomanager
 • Columns

  1. aug '04
  2. jul '04
  3. jul '04
  4. jun '04
  5. jun '04
  6. mei '04
  7. mei '04
  8. apr '04
  9. apr '04
  10. apr '04

   M7: "1 à 1,5%"

   "De rente gaat in stapjes omhoog en de dollar gaat weer dalen. Magnificent Seven-lid Joop Bresser denkt dat de Fed rustig te werk gaat..."

  11. apr '04
  12. apr '04
  13. mrt '04
  14. mrt '04
  15. mrt '04
   
  Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
  #/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare